Skúsenosti s produktmi Kneipp a Forfemina Slim na odvodnenie
Ma mierny odvodňovací účinok, budeš viac chodiť na toaletu, je to vhodne napríklad pred menštruáciou či v obdobi vyššieho príjmu soli. Ale na odvodnenie je základ v prvom rade dostatok vody, a ak ju dostatočne nepijes tak to to nepomôže. Ja používam od tejto znacky z dm tie šumivé tablety len pred svojimi dňami, inak som efekt nevidela.
ja dodržiavam "správnu" stravu, len poniektorým ľuďom - a patrím k nim aj ja - robí neplechu aj správna strava - nebudem vysvetľovať dôvody - mala som od lekárky moduretic - teraz preventívne beriem napr. gym beam alebo nutridome. mala som aj forfemina, ale tie mi nezaberali ...
@ggggg1 "odvodnis" sa. ked budes dodrziavat spravnu stravu... nemusis vyhadzovat peniaze za blbosti... Obmedz sladke, zrus nadmerne solenie, nejedz junk food, stravuj sa "zdravo" a vsetko pride... nic zazracne (okrem ozempicu / mounjaro) neexistuje 🙂 🙂
A casom sa ukaze, ake su vedlajsie ucinky tychto zazrakov...
@anonym_3f114f to dodržiavam keďže cvičím 4roky a aj tak to nepomáha preto siaham po takejto možnosti

@ggggg1 "odvodnis" sa. ked budes dodrziavat spravnu stravu... nemusis vyhadzovat peniaze za blbosti... Obmedz sladke, zrus nadmerne solenie, nejedz junk food, stravuj sa "zdravo" a vsetko pride... nic zazracne (okrem ozempicu / mounjaro) neexistuje 🙂 🙂
A casom sa ukaze, ake su vedlajsie ucinky tychto zazrakov...