icon

Skúsenosti s trénerom Matejom Maďarom a jeho premenami

rebekita45
3. júl 2025

Ahojte. Máte prosim skúsenosti s trenerom menom Matej Maďar? Pacia sa mi jeho premeny, recenzie ma fajn.. ale chcela by som realne vediet pohlad druhej strany, cvicenia strava atd. Dakujem

zuzacka16
3. júl 2025

sem sa pripnem, ak môžem 😉

biba_18
3. júl 2025

pozerám že je v ba - ako s ním chceš cvičiť?

rebekita45
autor
3. júl 2025
@biba_18

pozerám že je v ba - ako s ním chceš cvičiť?

@biba_18 nie cvicit s nim.. ale vypracovava plany online

biba_18
3. júl 2025
@rebekita45

@biba_18 nie cvicit s nim.. ale vypracovava plany online

@rebekita45 a veď to aj v košciach ti vypracuje bars kto, treba jedálniček a k tomu aj posilku pod dozorom… skús v 365, tam sú tiež dobrí tréneri, aj on je v 365…
nejaký základný jedálniček ti aj ja dám, ale to nie je o tom…

rebekita45
autor
3. júl 2025
@biba_18

@rebekita45 a veď to aj v košciach ti vypracuje bars kto, treba jedálniček a k tomu aj posilku pod dozorom… skús v 365, tam sú tiež dobrí tréneri, aj on je v 365…
nejaký základný jedálniček ti aj ja dám, ale to nie je o tom…

@biba_18 dakujem za koment, ale pytala som sa konkrétne. Tak chcem aj konkrétnu odpoveď. 🙂

biba_18
3. júl 2025

vždy keď čítam také odpovede tak si pomyslím že tak im treba… tebe to rovno napíšem…

lilu108
6. nov 2025

Za mna uplne zle, posiela kazdemu to iste, ten isty plan na cvicenie (za mna nic moc) ako pre cloveka ktory dlho cvici.
Odpisovanie zle, komunikacia onicom, niekedy aj par dni cakas na odpoved.
Teraz mam ineho online trenera (koli treningovemu planu) a to sa neda porovnat. To co posiela on mi vypracuje aj AI

rebekita45
autor
1. dec 2025
@lilu108

Za mna uplne zle, posiela kazdemu to iste, ten isty plan na cvicenie (za mna nic moc) ako pre cloveka ktory dlho cvici.
Odpisovanie zle, komunikacia onicom, niekedy aj par dni cakas na odpoved.
Teraz mam ineho online trenera (koli treningovemu planu) a to sa neda porovnat. To co posiela on mi vypracuje aj AI

@lilu108 ano uz som to zistila. Hlavne ta komunikácia nula bodov