Skúsenosti s užívaním Ozempicu na chudnutie
Ahojte nepotrebujem komentáre typu nejedz a hyb sa pretože ja ho neberiem len ma zaujímajú vaše skúsenosti ak.niekoho.kto.to berie poznáte.
Myslíte že je to bezpečný liek lebo čítam že už sa začínajú dosť popisovať nežiaduce účinky.
A po druhé ti čo.ho berú na chudnutie za ako dlho schudli to jedno pero je na koľko dávok? Platí sa plná suma aj keď je i dikacia ho brať? Koľko sa s tým sa chudnúť
@anonym_autor Načo sú dobré znova a znova nové diskusie o Ozempicu.Vsak pozri si staré diskusie a googli.
@mirokub tvoja vagina atrofovala? 🤣 Ci len chces nahnat zenam strach, ze ich najvzacnejsi organ sa zdevastuje? A s muzskym pindom to co spravi?
@mirokub co mam vyskusat? Ozempic, ci tvojho atrofovaneho pinda? 🤣. Nastastie, nic z toho nepotrebujem.
Pane bože čo spôsobí jeden Ozempic 😂😂😂😂 mám pocit že má nežiaduce účinky už len pri čítaní o ňom 😂
Pane bože čo spôsobí jeden Ozempic 😂😂😂😂 mám pocit že má nežiaduce účinky už len pri čítaní o ňom 😂
@anonym_autor to sú hlúposti.Suseda schudla z 95 kg na 75, ale samozrejme komplet úprava stravy, hýbe sa.Nic jej nebolo pol roka už neberie pribrala 3 kg
@anonym_autor rozprávala som sa o tom so svojou obvodnou lekárkou. Vravela ze ma 4 pacientky ktoré ho berú. Jedna musela vysadiť lebo mala ťažké depresie, druhá dostala zápal pankreasu, čo je vedľajší účinok, prestala ho teda brat a nabrala raz toľko. Doktorka vidí najväčší problém v tom, že neubuda len tuk, ale ak svalstvo, čo v určitom veku a bez cvičenia už proste nenaberies. Konkrétne ozempic spôsobuje aj zhoršenie zraku, čo samozrejme výrobca pripisuje cukrovke. Ale ešte je to veľmi skoro vedieť co všetko to bude spôsobovať.
@anonym_autor poznám ženy čo s ním schudli...30 kíl ako nič...ale teraz sú na váhe ktorú chceli a idú ho vysadiť postupne..chuť do jedla vrátila čiže Jojo je za dverami....a chudli od aprila
@anonym_autor Ahoj ja ho beriem schudla som 18kg za 3mesiace a pokračujem ďalej… Nemám žiadne nežiadúce účinky mám 1mg. sú tam 4 dávky, ktoré si môžeš rozdeliť ešte na polovicu 0,5mg dávky vydrží ti to 8 týždňov pichá sa raz za týždeň. Môžeš si rozdeliť aj na 0, 25mg dávky vydrží ti to ešte dlhšie. Nepociťuješ žiaden hlad. Schudneš na 100% ak chceš mám aj na predaj pošlem aj poštou.

@anonym_autor nerieš pokiaľ nemáš diabetes tipu 2 tak ho kúpiť pokiaľ viem nemôžeš . Keby si mal tak ho máš zadarmo ale to by ti najprv musel predpísať lekár ktory ti ho predpíše iba ak splnaš kritériá a aj to minimálne až po roku klasickej liečby . Jedno pero je na 4 dávky teda na 4 týždne . Začína na sa na začiatku nízkov dávkou a postupne sa zvyšuje. Liek má rôzne vedľajšie účinky ktoré sa môžu aj nemusia dostaviť . Tie najhoršie sú zápal pankreasu alebo strata zraku . Veľmi vzácne ale môže sa stať. Taktiež redukcii hmotnosti môže aj nemusí pomôcť . Veľmi individuálne. Človek nemusí schudnúť nič ale aj 40 kg . Priemer redukcii hmotnosti je 15% telesnej váhy a dosť záleží aj na tebe či to budú svaly alebo tuk . Záleží mnohých faktoroch životný štýl a podobne . Po vysadení je problém udržať váhu ale nie je to nemožné. Kdo si ju chce udržať musí na tom pracovať už počas užívania nie po vysadení. Najhoršie dopadnu asi ľudia ktorý naschvál čo najviac hladujú . Síce schudnú veľa ale zároveň šialené rýchlo priberú nazad . Nechápem naco to človek stále rieši keď je tu aj inde X diskusií na toto téma .