icon

Skúsenosti so Fitshaker a Schudni s DaVe

dadus841
Včera o 11:45

Ahojte. Skúsil z vás niekto členstvo Fitshaker aj Schudni s DaVe? Dávnejšie som mala zaplatené Fitshaker ale nejako ma to nechytilo pokračovať v cvičení s nimi tak či náhodou nie je lepšie Schudni s DaVe. Fitko by mi bolo lepšie na chudnutie ale mám bábo takže neviem si zariadiť tie 2 hodinky pre mňa vo fitku keďže kojíme niekedy aj každú hodinu.🥲

biba_18
Včera o 12:01

fitshaker je na cvičenie primárne - chudne sa ale v kuchyni… je jedno ktorú z týchto platforiem si predplatíš - konzistentnosť je dôležitá… takže najlrv strava - a potom cvičenie

fineta
Včera o 12:49

Schudla som parádne v roku 2021 so schudnisdave.sk. tiez som dojcila a islo to jedna radosť. Odporúčam.

luciaruz
Včera o 14:09

Ja som s bábätkom cvicila TripleF. Vyskocilo mi to na Facebooku. Cvicenia maju iba pol hodinu, su velmi zabavne, vzdy ine, vtipná mila trenerka. Pol hodku času som si našla barkedy. Do roka od porodu som schudla 20cm v páse.

nikha2809
Včera o 14:54

Schudni s Dave je super, za tu cenu co majú teraz nieje o com.Vymena receptov kde ti apka všetko prepočíta na tvoj kaloricky príjem, zamena potravín, fakt jes len co ti chuti.Ja varím na dva dni všetko, nech nestojím stale pri hrnoch

dadus841
autor
Včera o 15:05

Ďakujem baby. Tak teda som si zaplatila Schudni s Dave a odcvičila jedno video. Zatiaľ sa mi to pozdáva. Ešte som zvedavá na jedálniček keďže ja a zdravá strava nie sme moc kamoši 🤭 Ale zasa pred tehotenstvom keď som začala chudnúť zaťala zuby a počítala kalórie tak išla váha pekne dole tak dúfam že to pôjde aj teraz tak ☺️

nelka93
Dnes o 06:04

Ja som schudla s FS cez 20 kil. S druhou strankou nemam skusenosti. Cvicenie ti bude na dve veci, ked si potom das mekac alebo inu nezdravu koninu.