Skúsenosti so schudnutím podľa Petra Palenčára
Dievčatá zaujali ma tieto premeny od Petra Palenčára, na stránke má veľa premien, čo ženy nádherne schudli. Normálne som premýšľala že si kúpim jedálniček ten základný. Ale potom som prečítala niektoré fóra tu na konikovi a zistila som že tie recenzie až také pozitívne nie sú, z toho čo som čítala tak dáva všetkým rovnaký jedálniček a nezohľadňuje vek, váhu, výšku? Viete mi napísať žienky reálne skusenosti, ktoré ste mali jedálniček? Podarilo sa schudnúť? Je to udržateľné? Bojím sa že zaplatím a bude mi nanič. Už som tak raz naletela .....
Ďakujem Vám veľmi pekne.
Pointa je ta istá a je jedno koľko máš vek, kg… tam je pointa kedy jes lebo veľa máš jesť 😀
@angelana
Dobry den, mam osobnú skúsenosť 🙂 a teda áno, schudla som ale aj pribrala naspat....
Mala som režim ,,denny dohľad,, za 400e, k comu dostanete jedalnicek co jest, co nejst, pripadne aj kombinacie jedal s vypocitanymi kcal a ak chcete aj treningovy program.
Podstatou bola komunikácia 1x denne vo whatsape, denne som mu posielala fotky jedal, spolu s nahodenim do kalorickych tabuliek. Od denného dozoru som teda cakala viac, ale boli to úplne vyhodené peniaze, za pár slov vo whatsape typu : VSETKO SUPER, IDES DALEJ, POKRACUJ, PRECO MAS VYSSI/NIZSI KCAL PRIJEM ...
Všetky zeny-klientky maju nastaveny denny príjem 1500kcal bez ohladu na vek, vysku, vahu, muži viac kcal. Prijímať stravu budete fastingom, až sa dopracujete na 23hod hladovanie a 1h jedenie.
Samozrejme, ze váha pôjde dole, kým to budete dodržiavať. Ale povedzme si, kto reálne je 1hod denne?
Takže za mňa, ak chcete schudnúť , nahadzujte si jedlo do kalorickych tabuliek, do denného príjmu 1500kcal , dajte si fasting napr 18/6, a áno, ich strava môže byt na začiatku nápomocná, takže ak máte možnosť, objednajte si ich donášku na skúšku. Ale investovať 400e do tzv.denneho dozoru bola absolútna hlúposť a verím, ze aspoň jednej pomôže táto naozaj objektívna recenzia.
Dakujem za prečítanie do konca 😃
Par rokov dozadu som s priateľom cvičila u Palenčara bola som štíhla chcela som nabrať trochu do zadku aspoň, priatel chudol aj sa mu to podarilo ale ako sme prestali s ním tak pribral naspat a ja som nabrala 15kg za mesiac alebo dva hroza strie sa mi porobili celulitída, ktorú som dovtedy vôbec nemala jedálniček nastavil len priateľovi mne povedal, že môžem jesť viac menej čo chcem a tak to aj dopadlo pribrala som a naspäť sa dostať už je ťažké…zmenili sme trénera chodili sme do fitka…akurát nedávno mu priateľ písal či by si u neho nemohol zakúpiť jedlo lebo jemu sa veľmi variť nechce a je väčšinou v robote a chce schudnúť a odpisal mu Palečar drzo hnusne- nech chudne so svojim novým trenerom. Pri ňom je len jojo efekt nie je to chudnutie, nasralo ma to ako sa hlavne aj zachoval teraz ku priateľovi, ktorý mu nič neurobil len prešiel k inému trénerovi. (A Palenčar mal písané že jedlo si môžu objednať aj bývali klienti). Za nás neodporúčame. KATASTROFA!!! Nechcela som nič písať nechcela som byt hnusná ale toto už je moc.
+ veľké € pýta na začiatku je to wow no potom naspat priberiete čo ste mali na začiatku.
Pointa je ta istá a je jedno koľko máš vek, kg… tam je pointa kedy jes lebo veľa máš jesť 😀
@misana84 ale je to rozdelené na mesiace že? A neviem ci druhý alebo tretí mesiac jes len raz za deň? Ako to je prosím ťa?
+ veľké € pýta na začiatku je to wow no potom naspat priberiete čo ste mali na začiatku.
@anonym_9edb84 ja som po premene 3 roky vahu si držím- keby som opäť jedla ako pred premenou logicky sa váha vráti- preto treba pochopitelne dodržiavať rady ako sa stravovať po premene aby sa váha nevrátila. Myslim že keď niekto priberie naspäť je to chyba klienta nie trénera…

Áno funguje. Ja sme s mužom schudli okolo 12 kg ale my sme nemali ani vysokú počiatočnú váhu.