icon

Skúsenosti so schudnutím pomocou Fitlavia

10. sep 2025

Ahojte ženy. Chxem sa spýtať ci mate niektora skúsenost s chudnutim s Fitlaviou. Teraz majú jesennu vyzvu a veľmi premyslam. Ja som raz mala od nich zaplatenú nejakú vyzvu ale vobec ma to nezaujalo a preto ma zaujimaju skusenosti, ci im este mam dat sancum potrebujem schudnut 20kg a sama si uz pomoct neviem.

hygienka
10. sep 2025

Ja podľa nich cvičím, ale jedálniček nesledujem vôbec. Potrebujem iba spevniť a pár kg dole by bolo potešením.
Ak potrebuješ aj schudnúť viac kg tak bolo by viac než žiadúce riadiť sa ich jedálničkom+ cvičiť a pôjde to.
Mne osobne fitlavia vyhovuje viac ako fitshaker

autor
10. sep 2025
@hygienka

Ja podľa nich cvičím, ale jedálniček nesledujem vôbec. Potrebujem iba spevniť a pár kg dole by bolo potešením.
Ak potrebuješ aj schudnúť viac kg tak bolo by viac než žiadúce riadiť sa ich jedálničkom+ cvičiť a pôjde to.

@hygienka a jedálniček je aký? Nieje to len kuracie s ryžou dokoola? Si v jesennej výzve?

hygienka
10. sep 2025
@anonym_autor

@hygienka a jedálniček je aký? Nieje to len kuracie s ryžou dokoola? Si v jesennej výzve?

@anonym_autor neviem aký je teraz, nesledujem to, ale vždy boli fajn recepty, pestré jedlá, ale žiadne také nedostupné suroviny

anonym_0822fe
10. sep 2025

Ja som skúsala fitshaker a nebavilo ma to.

anonym_0822fe
10. sep 2025
@hygienka

@hygienka v čom je prosim fitlavia ina od fitshaker? Ten ma nebavil

veva24
10. sep 2025

Ahoj, za 5 mesiacov som schudla skoro 10kg. Mne vyhovuje ako majú spravený jedálniček aj s nákupným zoznamom

autor
10. sep 2025
@veva24

Ahoj, za 5 mesiacov som schudla skoro 10kg. Mne vyhovuje ako majú spravený jedálniček aj s nákupným zoznamom

@veva24 a jedálniček je vhodný pre celú rodinu? Mám na mysli pracujúceho muža a 2,5 ročné dieťa. Nechcem vyvárať rôzne jedlá. A treba všetko vážiť?

anonym_07a89f
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor momentálne nemám zaplatenú platformu v zanzisan (fitlavia) ale jedálniček majú veľmi pestrý. Keď si zaplatíš na mesiac 10e, tak si vieš po sťahovať aj jedálničky z minulých výziev, čo mne vyhovuje, mam už od nich veľmi veľa receptov uložených.
Ja zase necvicim, len dodržiavam stravu a schudla som 7 kíl za 2 mesiace. Ale naozaj som jedla len to, čo bolo dané. Sém tam som obmenila surovinu. Ked nemáš rada napríklad lososa, tak si nájdeš nejaký iný deň z jedálnička a dáš ten.

anonym_07a89f
10. sep 2025
@anonym_autor

@veva24 a jedálniček je vhodný pre celú rodinu? Mám na mysli pracujúceho muža a 2,5 ročné dieťa. Nechcem vyvárať rôzne jedlá. A treba všetko vážiť?

@anonym_autor moje deti to nejedli, niektoré jedla si dali, hlavne tie sladké raňajky, ale manžel jedol so mnou, len som mu navýšil dávku. 😀

veva24
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mám 2 ročnú a niektoré jedlá je aj ona. Manžel má stravu v práci ale cez víkend sa stravuje so mnou a pochvaľuje si. Treba vážiť , ale po čase som sa už naučila že čo koľko cca váži a z mnohých vecí som ostala prekvapená, že keby si dám porciu akú si myslím, že by som mala mať, a nakoniec bola 2 násobná, čiže to váženie má zmysel

veroni061
13. sep 2025

@anonym_autor cvičím plnohodnotne s fitlaviou od februára.Schudla som na moju cieľovú hmotnost cca za 6mesiacov.Odmakala som si všetky výzvy a nemôžem si to vynachváliť.Jedálniček som mala svoj a občas som sa inšpirovala receptami od nich.Makam na sebe naďalej a 14 mesiacov od pôrodu sa znovu cítim a vyzerám ako ja pred tehotenstvom.Nemusi to byt pre každého,ale keď mas cieľ a chuť dá sa s telom krásne pracovať a výsledok stojí za to.