Skúsenosti so spaľovačom tuku The Ripper od Cobra Labs
https://gymbeam.cz/spalovac-tuku-the-ripper-150...
Máte skúsenosť?
O čo ti vlastne ide? Chceš chudnúť, udržiavať postavu, zlepšiť kondíciu ...?
Pusti si podcast od Milana Dubca, kde má hostí Borisa Bajera a Jakuba Víglaského, tam sa vyjadrujú k spaľovačom
O čo ti vlastne ide? Chceš chudnúť, udržiavať postavu, zlepšiť kondíciu ...?
@anonym_89b85c schudnúť, už som v deficite noc chcela by som to nejak podporiť, hlavne aj pred cvičením
Pusti si podcast od Milana Dubca, kde má hostí Borisa Bajera a Jakuba Víglaského, tam sa vyjadrujú k spaľovačom
@anonym_8def84 na podcasty fakt nemám čas
@anonym_89b85c schudnúť, už som v deficite noc chcela by som to nejak podporiť, hlavne aj pred cvičením
@anonym_autor ved si kup obycajny synefrin este ta to aj lacnejsie vyjde a nenapavhas do seba taky sajrant
@anonym_autor ved si kup obycajny synefrin este ta to aj lacnejsie vyjde a nenapavhas do seba taky sajrant
@anonym_74a70f ten som používala, žiaden efekt. Pri cvičení sa mi akurát chcelo len spať
@anonym_74a70f ten som používala, žiaden efekt. Pri cvičení sa mi akurát chcelo len spať
@anonym_autor vies co najskor si nastuduj na akom principe funguju lebo evidentne nemas ani potuchy ( spalovacov je viacero druhov a funguju na roznom principe) a potom do seba pchaj nafarbene somariny
Ked sa chces nabudit daj si cisty kofein a karnitin
@anonym_autor vies co najskor si nastuduj na akom principe funguju lebo evidentne nemas ani potuchy ( spalovacov je viacero druhov a funguju na roznom principe) a potom do seba pchaj nafarbene somariny
Ked sa chces nabudit daj si cisty kofein a karnitin
@anonym_74a70f viem ako fungujú a viem ako fungujú nakopávače. No priamo synefrin mi nespravil žiaden eket
@anonym_74a70f viem ako fungujú a viem ako fungujú nakopávače. No priamo synefrin mi nespravil žiaden eket
@anonym_autor lebo funguje na inom principe
Ze ti zaspavala nebolo z neho ale z toho, ze asi si slabo cvicila alebo sa len tak mlandrala
@anonym_autor lebo funguje na inom principe
Ze ti zaspavala nebolo z neho ale z toho, ze asi si slabo cvicila alebo sa len tak mlandrala
@anonym_74a70f cvičím silovo s dosť vysokými váhami pani dokonala🙂
@anonym_74a70f cvičím silovo s dosť vysokými váhami pani dokonala🙂
@anonym_autor len keď cvičíš silovo, tak neschudneš 🤷🏻♀️

@anonym_autor sú tam len vitamíny, hľadaj niečo so zložením zelený čaj extrakt , bromelaín, garcínia kambodžská plod, acai berry plod extrakt, guarana semená extrakt, pomarančovník horký šupka extrakt, synefrín