icon

Skúsenosti so znížením váhy pomocou Fitshakeru

5. máj 2025

Dnes majú výzvu do plaviek
Potrebujem dať dole 5 kil čo je pre mna veľmi ťažké 😔😔
Máte niekto skúsenosť alebo poradíte niečo iné ?
Tipy ako nezer, sladke vody ,vynechal prílohy … prerušovaný post a iné veci … všetko mám vyskúšané ale nič nepomáha
Pri 3 deťoch nie je čas na cvičenie ale zase pohybu si myslím he mám dosť

michaelammka
Odpoveď bola odstránená
pralinka86
5. máj 2025

Pohyb okolo deti a domu nie je, ze mas dost pohybu, to je to minimum co potrebuje clovek, aby nekysol, aby svaly vedeli, ze existuju.. ale oni potrebuju aj sem tam zatazit, zadychat sa
Vyskusaj, mozes si tam prepinat urovne, videa, ta pol hodina sa najde cez den. Hoci aj s detmi vedla teba
Zaklad je ale strava a to vobec nemusi byt hladovanie, bez priloh a pod.. chce to len zhodnotit co jes a nahradit mozno inym. Nezabudaj na bielkoviny

modrykolibrik
5. máj 2025

@autor určite choď cez Fitshaker. Ja s nimi cvičím. Pred asi 8 rokmi som mala skoro 90kil a schudla som krásne 25 kíl ale teraz potrebujem schudnúť znova. Ja som to videla hneď po dvoch týždňoch,že krásne ubúdajú CM a to som stravu nejak nemenila

autor
5. máj 2025
@modrykolibrik

@autor určite choď cez Fitshaker. Ja s nimi cvičím. Pred asi 8 rokmi som mala skoro 90kil a schudla som krásne 25 kíl ale teraz potrebujem schudnúť znova. Ja som to videla hneď po dvoch týždňoch,že krásne ubúdajú CM a to som stravu nejak nemenila

@modrykolibrik tam má jedine odrádza to že majú všetci rovnaký jedalnicek

mogaa
5. máj 2025

tak ono ak aj neschudneš z váhy , tak ak začneš cvičiť výsledky sa dostavia v spevnení a vytvarované postavy...a o to predsa ide.....lepšie vyzerá baba čo má 65kg a cvičí ako tá čo má 58 a je mľandravá....neviem inak na čo chceš fishaker ked nechceš cvičiť....to že nemáš čas sú len výhovorky, lebo 25-30minut si nájde každý....a nie je pohyb ako pohyb....len si ujasni či chceš len schudnúť alebo vytvarovať a spevniť postavu, lebo to sú 2rozdielne veci

mamaaja82
6. máj 2025

Pozri Zanzisan,maju rozne jedalnicky cvicis 30 min.to dam ja s mojimi styrmi detmi

ktobytobolpovedal
6. máj 2025

Ja som s nimi pekne schudla. Jedalnicek som cez nich neriesila. Cvicenia maju cca 30 min. Ja som bola spokojna. Teraz sa neviem nastartovat akosi

modrykolibrik
7. máj 2025
@anonym_autor

@modrykolibrik tam má jedine odrádza to že majú všetci rovnaký jedalnicek

@autor vidíš ja mám vlastný jedálniček ktorý mám od nutričnej a krásne som schudla

aurora33
7. máj 2025

Prepáč ale neverim, že si vyskúšala všetko. Také výhovorky. Prerušovaný pôst ti nezabral? Koľko si vydrzala? Tri dni? A je sakra rozdiel ,,pohyb pri deťoch” a cvielene cvičenie.

nelka09
13. máj 2025

Ja s nimi začínam tie 15minutove videa. Mňa odrádza cvičenie, keď vidím čas 30 + min. Tak dúfam, že ma to po čase chytí a odcvičím aj dlhšie videa.