Smart váha s diagnostikou 13 parametrov: Funguje naozaj?
Ja mam od xiaomi a fungovala. Skor ako o presne parametre islo o progres, v aplikaciu si videla, ak si sa merala kazdy tyzden, ako sa to vyvija, ci chudnes/priberas zo svalstva a pod. Ale uz ju teraz sparovanu nemam, meria mi len vahu. Dlhsie som ju mala vypnutu a uz sa mi ju neppdarilo sparovat. Ale stale len nejakych 20 eur cca, tak ak by som potrebovala novu, tak si kupim znova taku istu. Teraz mi to netreba.
Ďakujem, lebo pozerám po novej osobnej váhe a zvažujem ktorú.
jasne ze presne to urcite nebude, ale aspon na ako-taku orientaciu a sledovanie progresu fajn pomocnik.
Keď si vyrážate BMI vy a podľa váhy fakt to sedí keď porovnáte?
*vyrátate. Ďakujem adminovi za úpravu názvu témy ;).
Aha, takže BMI vypočíta v aplikácii po zadaní parametrov, už chápem :D. Mi bolo čudné, ako chce váha sama spočítať BMI 😂.
vaha, co mam doma, mi sama pocita BMI, lebo som si do nej ulozila svoju vysku :D sak ten vzorec je lahky, tam ozaj stavi vyska a co vaha odvazila
Bmi ti vaha spocita, lebo do nej vlozis udaje o pohlavi, veku, vyske a do vzorca si doplni tvoju aktualnu hmotnost. Co je super, nemusis si to pocitat. Avsak dalsie funkcie su viac sofistikovane. Napr. meranie vody, vypocet tukovej a svalovej hmoty, kosti, visceralny tuk a pod. Ide o kombinaciu merania bioimpedancie (impulzov a ich odoziev), hmotnosti a vlozenych udajov. Meranie nie je uplne presne, avsak uplne v pohode pouzitelne pre domace pouzitie a sledovanie progresu.
A teraz som si googlila, tak ja som moju xiami vahu parovala so zlou aplikaciou (xiami home - na tej mam kefku a vysavac 😅), mala som ju parovat s "mi fit" aplikaciou, tak v tom bol problem..takze beriem spat, mam ju uz sparovanu

Ja ju mam, som s nou spokojna. Neviem, ako velmi je presna s inbody meranim (nebola som), ale porovnavam si jednotlive merania z danej vahy, aky je progres.