icon

Som doma a len priberám

16. máj 2023

Som takmer mesiac zavretá doma už 3. Dieťa kiahne ide má poraziť a z toho stresu len jem a dnes na váhe +3 kg za mesiac ide ma poraziť😢😢ešte som aj prestala kojit čo som rada.Vsak ešte môžem do júla dať dole 5kg??

syslik81
16. máj 2023

no ked vypnes pc a zacnes cvicit ..upravis si stravu tak aj viac ako 5 kil by si dala...

simca06022011
16. máj 2023

tak nejedz. Povedz si, ze si len smadna, nabagruj vodu do pollitraku a pi...

zmrzlinka2021
16. máj 2023

Urcite, nepanikar 🙂

A hlavne, ak nemas kiahne ty, nie je dovod, aby si bola zavreta v byte. Dva-trikrat do tyzdna ked manzel pride z prace, chod si dat na 1-2 hodiny rychlu chodzu

mirkava
16. máj 2023

Takto pred letom si pribrala? Uff no konec sveta 😉, niečo ti poviem... aj ja 😊 len mne je to trosku jedno. Prejde stres, kilá pôjdu dole 😉, do leta sme ako modelky 👍

marca12
16. máj 2023

Aj ja som pribrala teraz posledne tyzdne. Bola som chora,necvicila som,jedla dost sladkosti,nic ine mi nechutilo a pekne sa to odrazilo na vahe. Tiez mam plan min.5 kg zhodit. Upravila som jedalnicek,zacala cvicit a snad to pojde dolu,nech sa nemusim hanbit v plavkach 🤣 ja priberam hlavne do brucha,odtial to pojde najhorsie dolu

autor
16. máj 2023

@marca12 veď aj ja brucho chrbát😢veď presne tie sladkosti to urobili. Keď bol stres a únava šup čoko a tak mi treba

autor
16. máj 2023

@zmrzlinka2021 keď ja som tak unavená že fakt nevládzem cvičiť tak skúsim tu stravunupravit alebo skúsim 16/8

marca12
16. máj 2023

Ani ja nevladzem a stratila som motivaciu. Minule som ochkala pred zrkadlom,ze ako som sa vypasla a moj mi povedal,ze vyzeram dobre,vobec nie som pribrata. Tak ma to nejako uistilo,ze kaslat na figuru. Ale nejako sa musim nakopnut kvoli sebe.

elmivelmi
16. máj 2023

a ked su kiahne nemozu ist deti vinku?

autor
16. máj 2023

@elmivelmi v žiadnom.pripade...najpev sú infekčné a potom ak by na ne svietilo slnko ostávajú fľaky,aj do školy vravela drnaz keď zmiznú uplne

zuzanka.zuzu
16. máj 2023

a to slnko svieti v SR kde? pol hodinku prechádzky padne vhod všetkým, my chodíme aj s 2,5r za každého počasia aspoň 2x denne, minimálne pol hodiny vo fakt hnusnom počasí, ale to už fakt musí byť zlé počasie alebo vážna choroba keď sme len takto krátko

autor
16. máj 2023

@zuzanka.zuzu tak snáď keď majú teplotu nebudeme.chodit vonku a áno predvčerom svietilo na vychode

autor
16. máj 2023

@zuzanka.zuzu chodíte aj keď máte chorí? A skrabete sa? Očividne ste kiahne ešte nemali

zuzanka.zuzu
16. máj 2023

áno a áno. ale už chápem s kým mám dočinenia 😀 tak veľa zdaru doma ešte mesiac 😉 že predvčerom 🙈

nevenka
16. máj 2023

No ale s kiahnami sa von naozaj nema chodit. Ale Ty potrebujes cerstvy vzduch, pohyb, vyvetrat hlavu. Takze ked pride manzel domov, tak sa vystriedajte.
My sme zazili s 2 detmi, ked sa prve doliecovalo, vysypalo sa druhe. Este nas to caka s dalsimi dvoma...😅

slavomira236
16. máj 2023

@zuzanka.zuzu tak ked buvaju v bytovke tak sa premavat s kiahnami vytahom no to by som nerobila. V dome ok ked maju svoj dvor