Spalovače tukov pre 15 ročné dievča
Nemáte otestivané dáke dobré spalovače /hlavne účinné/ - ktoré sa môžu užívať aj keď mám 15?
Najlepšie spalovace sú lipo sú špeciálne ak pre ženy,drahší ale naozaj najlepsi aký som mala a to som vyskúšala všetky možné samozrejme bez cvičenia to nepojde
V 15 nic ziaden, nejest sprostosti, denne pohyb, korcule, beh, rychla chodza, schody, bike, tanec, hoci aj doma pri hudbe, nejake skupinove cviko a mas to
V tak mladom veku sa napchávať a brať takéto niečo? Prosím ťa nevymýšľaj a len športuj a hýb sa! To je najlepší spôsob chudnutia!
Rychle chudnutie ti moze vazne uskodit, zvlast ked mas 15. Zdrave je schudnut max 5kg za mesiac. Ziadne spalovace neodporucam. Co je vsak potrebne je zacat sa hybat a vyberat si potraviny, ktore nastartuju spalovanie tukov, ako su huby, strukoviny, zelenina, proteiny ...
Obmedz sladkosti a jedenie skrobovitych a tucnych jedal po 18.00.
Skus Macingovej recepty
@emm12 spalovace nie sú sranda ak im nerozumieš a necvicis poriadne. Raz som brala a aj som tak dopadla mala som búšenie srdca a stále mi bolo zle a na odpadnutie. To radšej tekutý L-carnitine ten sa má užívať pred cvičením. Ale mal by byť silnejší čiže aj drahší takže nič lacné ale zainvestovať ak chces aby to malo aj účinok napríklad od BioTech USA. A oni majú aj fajnove proteínové nápoje 🙂
pre 15 ročné dievčatá nie sú spaľovače vhodné!
Je jeden vyborny spalovac, a to nezrat sladkosti nad kompom a kupit si permanentku do posilky (rozumej zacat cvicit).
@emm12 POHYB! 🙂
@emm12 najlepšie sú... žiadne 😉 Alebo aspoň žiadne umelé. Dobré spaľovače v takom veku sú pravidelný pohyb, dostatok tekutín, veľa zeleniny, bielkoviny, žiadne sladkosti, rafinované cukry, a hlavne PRAVIDELNÁ STRAVA!!! Žiadne hlúpe jednostranné diéty. 5x denne, často s porciou zeleniny (čerstvej, aj dusenej), na olovrant alebo desiatu smoothie (2/3 zeleniny, 1/3 ovocia, + voda- nič viac) Ak sa tam pridá trochu vločiek, riadne to zasýti 😉 a do obeda, sa dá pekne bez vlčieho hladu vydržať 😉 V 15 je asi ideál s kamoškou si ísť zabehať, zacvičiť do posilky, bicyklovať, korčule.... Ideme do leta takže je toho veľa čo sa dá robiť. Ideálne stačí 30 minút denne, a najlepšie v takej tepovej frekvencii, aby sa spaľoval tuk. Dá sa to zmerať špeci hodinkami, ale dá sa to aj odhadnúť. Napríklad pri behu je to cca také tempo, aby si cítila záťaž, ale vládala v pohode rozprávať 🙂 A naozaj stačí 30 minút takéhoto aktívneho pohybu a tuky idú preč 🙂 Naopak, pri väčšej záťaži, sa môžu začať odbúravať svaly, pri dlhom tréningu, sa telo začne veľkej strate energie brániť a tuky si "zamkne" do zásoby.
@emm12 a ak začneš riadne cvičiť, choď do predajne BioTech USA a tam ti poradia. Je dobré doplniť pravidelne aminokyseliny na podporu tvorby svalstva, resp. zabrániť ich ubúdaniu. Tento jav si baby často mýlia s chudnutím. Im ale ubudnú svaly, čím sa zníži hmotnosť, ale tiež výkonnosť, pridruží sa únava, bolesti šliach keďže sa stráca opora pohybového aparátu. Na to slúžia aminokyseliny BCAA, L- glutamin... Ktoré sa dávajú pred a po cvičení 😉
Skôr treba pravidelne papať a mat pohyb. Nacitaj si niečo o chudnutí a pod. Hlavne do seba nepchaj spalovace lebo pokial sa nebudeš hýbať a držať stravu sú ti na dve veci a zbytočne vyhodíš desiatky EUR . A myslím že v 15tich pracuje metabolizmus na plne obrátky len ho treba správne naštartovať.

@emm12 podla toho kolko vazis