icon

Strava podľa pána Anthony William - zelerová šťava

magdalend
30. sep 2020

Zdravím, stravuje sa tu niekto podľa tohto pána? Aké máte skúsenosti? Aké jedlá si pripravujete?
Ďakujem 😊

kakawah
30. sep 2020

Jedna moja znama sa tak stravuje cca 2 mesiace. Schudla 10kg, citi sa lepsie, ma vraj vela energie. Otazka je dokedy to vydrzi. Ci casom neprejde spat na predchadzajuce stravovanie. Presla snad všetkými dietami.

magdalend
autor
30. sep 2020

@kakawah ja tú stravu potrebujem kvôli zlepšeniu zdravotného stavu, chudnúť nepotrebujem, aj keď s tým rátam, že to príde 😊. Len mám problém vymýšľať recepty...

kakawah
30. sep 2020

@magdalend ta znama pije ten odšťavený zeler a vraj prestala brat tbl.na stitnu zlazu.Tiez ma rozne alergie aaj koli tomu zacala a recepty cerpa z knihy nejakej

magdalend
autor
1. okt 2020

@kakawah
@kakawah Netušíš z akej prosím ťa?

vikes
1. okt 2020

Dajte si do vyhľadávača "diéta Anthony William" a nájde Vám všetky jeho knihy.

kakawah
1. okt 2020

@magdalend presne ako nizsie sa pise google ti vyhodi. Ja som v Uk a zmama je poľka. Tak asi poľskú knihu ma.

bambina2005
4. okt 2020

Ahoj 🙂 moja kamarátka prečítala od neho už viac kníh a stravuje sa podľa neho. Na internet pridáva kopec receptov čo si zvykne doma pripravovať, dokonca ti vie spraviť jedálniček. Skús kuknúť fb alebo instagram Tinka Malinová.. Na youtube ma o tom video

magdalend
autor
5. okt 2020

@bambina2005 Ďakujem moc, už som ju našla, aj som sa s ňou spojila 😊

gesypa
23. mar 2023

@magdalend ahoj. Prosím ťa stravujes sa podľa tej knihy?

zuzuliak1981
15. jan 2024

@magdalend Ahoj, podarilo sa ti vyriesit svoje zdravotne problemy?

diaszoky
19. máj 2025
@kakawah

@magdalend ta znama pije ten odšťavený zeler a vraj prestala brat tbl.na stitnu zlazu.Tiez ma rozne alergie aaj koli tomu zacala a recepty cerpa z knihy nejakej

@kakawah zbavila sa aj alergii??