Tie co chudnete, mixujete aj mlieko s ovocim?
Ahojte. Tie ktore ste v chudnucom mode. 😅 a robite si tie mliecne shake napoje, neviem ako sa volaju.
Napr s bananom. Co si do toho napoja favate? Date mlieko, tvaroh a banan? Ak ano, ake mlieko pouzivate? 🙂
Občas jahody, grécky jogurt, protein a vodu.
@thereisabear pouzivas aj mlieko? 🙂
@anonym_autor tvaroh, mlieko ryžové
Acidko väčšinou
Nevidím jediný dôvod, nepoužiť mlieko. Chudnutie nie je o vyradení potravín.
sice z toho nepriberies, ale rozhodne zdrave to nie je. Mlieko ovocie, velmi zla kombinacia
@thereisabear pouzivas aj mlieko? 🙂
@anonym_autor mlieko nie, stačí mi tam jogurt
Dávam kozie mlieko hrušku a citrón
Vsak to nie je zakázané
ja mám veľmi rada banánové mlieko, len banán a normálne mlieko a nič zlé mi to nespôsobuje, aj jahodové je fajné
Pri chudnutí sa smothies vôbec neodporúčajú.
@lasona ono ak to tvoje telo zvláda ,veľa veci čo sú prezentované zdravé su veľká záťaž
@minenkaa odkiaľ máš ten obrázok? Kto to vytvoril?
Mlieko + banán – V ajurvéde sa to považuje za „ťažkú kombináciu“, ale moderná výživa to nepovažuje za problém. Mliečne banánové smoothie je úplne bežné a bezpečné.
Paradajka + uhorka – Neexistuje dôkaz, že by sa enzýmy navzájom rušili tak, že by to škodilo. Aj šaláty z tejto kombinácie sú úplne v poriadku.
Vajce + slanina – Je to výdatná a kalorická kombinácia tukov a bielkovín, môže zaťažiť trávenie, ale inak nie je vyslovene „nebezpečná“.
Ovocie + jogurt – Jogurt s ovocím je bežná kombinácia, fermentácia v žalúdku neprebieha tak, ako sa tu píše. Pre niekoho s citlivým trávením to môže byť ťažšie, ale vo všeobecnosti je to OK.
Hlavne kvôli tej ajurvéde ma to zaujíma, od koho to máš, vďaka.

Občas jahody, grécky jogurt, protein a vodu.