Topshop - reklama na nohavice zo špeciálneho materiálu
Ahojte,videli ste už tu reklamu ma nohavice alebo tepláky zo špeciálneho materiálu ?ked si ich oblečiete tak sa potite pod nimi brutálne bez ohľadu na to co práve robíte...môže to naozaj fungovať ,ze niečo sa dá tým schudnúť'?ak máte skúsenosti píšte
pochybujem ze to ma nejaky ucinok ja som si niekedy chcela kupit u slender ale tiez je to asi len oblbovak z reklamy nenasla som nikoho komu by to pomohlo
Pozri si recenzie napr z usa, ale podla mna bnlbost, lebo ked sa potis bez pohybu tak ide dole len voda a to teda velka soava neni...
morandia tak tu hod tie fotky tej kocky a uvidíme .. ja som neni obezna tak mozno zo je aj pre mna :D
ja síce nemám tieto, ale mám niečo podobne, anticelulitídové masážne, sú akoby z neoprénu, zvnútra bavlna, taká vrúbkovaná, cvičím v nich a za cca 3 mesiace som dala dole cca 8 cm zo stehien, 13 z pásu a asi 9-10 z bokov, určite to má niečo do seba. A to som nebola obézna, len mám silnejšie boky a nohy, aj som schudla zo 67 na 58 kg. Strava samozrejme upravená 🙂

Nikto nič?:(