icon

Topshop - reklama na nohavice zo špeciálneho materiálu

morandia
20. máj 2014

Ahojte,videli ste už tu reklamu ma nohavice alebo tepláky zo špeciálneho materiálu ?ked si ich oblečiete tak sa potite pod nimi brutálne bez ohľadu na to co práve robíte...môže to naozaj fungovať ,ze niečo sa dá tým schudnúť'?ak máte skúsenosti píšte

morandia
autor
20. máj 2014

Nikto nič?:(

tina27111
21. máj 2014

pochybujem ze to ma nejaky ucinok ja som si niekedy chcela kupit u slender ale tiez je to asi len oblbovak z reklamy nenasla som nikoho komu by to pomohlo

morandia
autor
21. máj 2014

@tina27111 mne jedna pisala na fb ,aj mi poslala foto pred a potom,vraj to pomoze ,ale nie je to pre vyrazne nadvahy ..skor pre take co chcu len trocha upravit postavu ...

gabika87
21. máj 2014

Pozri si recenzie napr z usa, ale podla mna bnlbost, lebo ked sa potis bez pohybu tak ide dole len voda a to teda velka soava neni...

tina27111
21. máj 2014

morandia tak tu hod tie fotky tej kocky a uvidíme .. ja som neni obezna tak mozno zo je aj pre mna :D

morandia
autor
26. máj 2014

@gabika87 tam píše ,ze popri cvičeniu a udrziavaniu správneho jedalnicka to funguje...bez pohybu tiež neverím ,ale ked sa popri noseni tých nohavíc potis popri cvičeniu tak môže to urýchliť chudnutie...či?

cobriatko
26. máj 2014

ja síce nemám tieto, ale mám niečo podobne, anticelulitídové masážne, sú akoby z neoprénu, zvnútra bavlna, taká vrúbkovaná, cvičím v nich a za cca 3 mesiace som dala dole cca 8 cm zo stehien, 13 z pásu a asi 9-10 z bokov, určite to má niečo do seba. A to som nebola obézna, len mám silnejšie boky a nohy, aj som schudla zo 67 na 58 kg. Strava samozrejme upravená 🙂

gabika87
26. máj 2014

@morandia pri cviceni by som tomu aj verila, pamatam na casy ked som sa doma obalovala igelitom a robila brusaky 🙂 🙂 🙂 ale nic z toho nebolo. Ak by si do toho nahodou isla, tak daj potom vediet.

miska2603
27. máj 2014

@cobriatko a kde si kupila tie tvoje???

cobriatko
27. máj 2014

@miska2603 cez bazar 🙂