Tvarovanie postavy
Čaute baby..
Učím sa momentálne za dietologičku, tzv. učím ľudí správne chudnúť, stravovať sa a keďže niekoľko rokov cvičím tak to je s mojou profesiou ruka v ruke spojené. Ešte stále študujem, ale porpi štúdiu by som chcela sa vám venovať, pretože sa nemôžem dočkať. Tak Vám teda navrhujem, že gby som bola ochotná pár z vás vytvoriť program na chudnutie a na tvarovanie postavy. Nebude to nič drastické, bez odopierania si nejakých veľkých hriešnych vecí. tak ak by ste mali niektorá záujem, o niečo takéto hoďte komentár, správu čokoľvek.. Kľudne poradím čo sa týka aj stravovania, stravovania u detičiek, po pôrode,ako chudnúť. tvarovaniea pod.)
🙂 🙂 🙂 🙂
@kristina225 aj ja sa hlasim potrebujem zhodit ,ak mozes tak radsej IP nez tu pisat.dakujem 🙂
@kristina225 tu budes mat veela zaujemkyn 🙂 aj ja by som sa pridala 🙂
Aj ja by som potrebovala dat dole tak 8kg
aj ja by som poprosila chcela by som schudnut aspo 15kg dakujem za akukolvek radu
Baby napíšte mi správy dobre? takto je to neprehľadné. Ospraveldnujem sa
@kristina225 ahoj, ja nepotrebujem schudnúť, moja váha je 55kg po dvoch deťoch, ja by som ale potrebovala poradiť ohľadom vytvarovania svojej postavy. Brucho mi síce trošku vytŕča, mám ho také mľandravé a chcela by som , aby som brušné svaly mala natiahnuté, neviem či sú na to nejaké cviky alebo niečo také. Tak dúfam, že mi poradíš. ďakujem 🙂
Ahoj,mala by som zaujem.Som po porode 2mesiace a uz nekojim.Po porode som schudla 15kg ale je to malo a vaha sa zastavila.
@kristina225 Sice ja k tejto teme nepatrim,ale predca ak by sa dalo ,tak by som potrebovala radu ako v tehu vela nepribrat a dat môjmu babu zdravu stravu a vychnut sa zbytocnym ochoreniam 🙂
@lucymk Tak to ti kludne napisrmaj semka.. V prvom rade jrst zdravo sa prakticky v tehu ani moc nedá. Dlabemr do seba vsetko🙂 prakticky. Urcite jedz menšie porcie ale viac krát do dňa. Nemusi to byt prave 5x, ale skus si to tak vykompenzovat.. AK mas chut di len tak nieco dzobnut odporucam hrozno, susene ovocie, nrjaky koktail cidto u teba vyrobeny.. Ale kludnesi sprav sem tam aj nejake volske oka so sampionmy .. Na nete je vela receptob. Dodrzuj pitnx rezim, ale daj pozor aby si to nrprehnala dobre? dietaku to neprsopieva. 🙂
Ja by som mala tiež záujem 😀 takých 10kg dať do leta dole 😎
pisala som spravu
tak to by aj mna zaujimalo, pri nepravidelnom pracovnom case, a este nepravidelnych casoch na prestavky a malom dietati...stacilo by mi aj len tych par co zostali po tehu a nie a nie dole...
ahoj , aj ja by som mala o nejaky ten program zaujem- mam na sebe nalepenych 24kg po tehu, od nedele jem uplne striedmo- ale urcite nehladujem, to by som nevydrzala, doma to skusam zo zumbou a vecer s behom troch-do dnes som dala dolu akoze 5kg z 86kg na 81kg........ vedela by si nieco poradit ? vdaka 🙂
@19monika75 ja nie
Ani ja
ani ja ☹
nee
Nie
Nie
Ahoj,mala by som zaujem.
ahoj mala by som aj ja zaujem poprosim ip dakujem
nie
Ja áno,ale zatiaľ nič konkrétne.
@19monika75 ja nie
@19monika75 naco to je dobre sak ked sa nudi nech si kupi plastelinu