Účinné a zdravé detoxikačné metódy - skúsenosti a výsledky
Ahojte prosím vás s akým detoxom máte dobré skúsenosti aj ste pri Tom schudli ak áno koľko za aký čas. A prosím niečo čo nie je len predrazena reklama ale naozaj účinné zdravé ďakujem
Nic také neexistuje.
Nejesť
Na detoxikáciu máš vlastnú pečeň...
Mas vela poziadaviek - schudnut, detoxikovat, aby to bolo chutne... A najlepsie nechces este, aby to bolo zadarmo a nebola si ani trochu hladna? Ved nakup zeleninu a daj si par dni postnejsieho jedla.
Najlepsi Detox …čistá voda
Ahoj, a kolko chces schudnut? ja teda nie som zastanca nejakych diet, podla mna je dolezite sa hlavne pravidelne hybat, cvicit, prechadzky....mozno pridat k jedlam viac zeleniny ovocia, vysadit farebne malinovky 🙂 a jest hlavne pravidelne....ja som inak ako detox pridala do stravy drveny pestrec a sem tam si dam kuru colonbene 🙂
@alexis846 no ja chcem.svhudnut tak 10kg...🤣 Ale teda chcem niečo na začiatok na prečistenie že pár dní piť len šťavy už som niečo objednala ďakujem
Odporucam 28 dnovy detox od Antonie Macingovej. Je tu na MK na to aj skupina. Mnohym ludom pomohla nielen schudnut, ale sa aj vyliecit z roznych zdravotnych problemov. Dolezite je sa vsak po tych 28 dnoch nevratit so stravou do starych kolaji, ale pokracovat v zdravej strave uz natrvalo.

Ešte jedna požiadavka aby to nebolo nechutné 🤣