Vibračná doska - za a proti
Ahojte, pomaha pri chudnuti? Ktoru sa oplati kupit?
Moja svokra (áno je síce staršia) si to požičala od kamarátky, ktorá povedala, nech si berie do čerta, lebo je to blbosť, ktorá nepomáha 😃, tak ona že aspoň skúsi... Nejak si s tým nešťastne rozhegala kostru, že odvtedy ju bolí v jednom mieste v krížoch. Radšej mohla nejaké prechádzky robiť miesto pozerania telky 😑
Za - kedcsi velmi unavena, vytrasecta to a nedovoli zaspat 😂
Proti- je to blbost, nechapem, ze ludia na taku vtakovinu veria.
Tak je rozhodnute. 😅 Dakujem baby
No ja som asi hlupa,ale ja ju zboznujem. vzdy po cviceni si dam 10 minut, vytrasiem svaly, nemam svalovice, spevnim prdel a brucho, ja som spokojna. Jasne ze som ju nekupila naivne s tym, ze je to jediny komponent ,ktory mi pasivne prinesie ine telo,ale ako doplnok si to neviem vynachvalit. Mam ju uy cez rok a je to pravidelna sucast,ak necvicim, tych 10 minut si vzdy najdem .
Tiež si myslím že to nie je až taká blbosť, ale treba na Tom cvičiť, nie stat. 😄Doma by som to ale určite nechcela, lebo cvičiť môžem aj bez nej bez nejakeho ocividneho rozdielu vo výsledku.

Najlepsie ziadnu 😄 peniaze sa daju minut aj lepsie, ako na plosinu ktora neviem ako by mohla pomahat v chudnuti…jedine co ti pomoze schudnut je byt v kalorickom deficite