icon

Vnímate svoju postavu inak ako okolie?

18. apr 2024

Chcela by som sa spýtať, či to máte rovnako.
Bola som včera u rodiny a sesternica mi povedala, že veľmi dobre vyzerám, že mám veľmi peknú postavu. Ja som z toho zostala taká vykoľajená, lebo som si uvedomila, že ja sa takto vôbec nevnímam, práve naopak. Permanentne mám pocit, že niečo musím skrývať, keď si sadnem mám takú tú "rolku" na boku, keď si dám obtiahnuté šaty (moc ich nenosím), brucho ploché nemám. Sama o sebe by som nikdy nepovedala, že mám dobrú postavu.
Máte to podobne?

zuzubb007
18. apr 2024

Záleží či ti to povie človek čo je chuducky, alebo má nadváhu, lebo keď máš 65 kíl a niekto čo ťa hodnotí 80 tak mi prídeš chuducka, skôr pridaj fotku a zhodnotíme

deti95060810
18. apr 2024

záleží či to povedala zo zdvorilosti , alebo to myslela ozaj úprimne.

elviku11
18. apr 2024

Ano, mám to tak, že ostatní vnímajú moju postavu lepšie ako ja sama...

autor
18. apr 2024

@zuzubb007 Mám 63 kíl. Nemám moc fotku kde vidno postavu. Maximálne toto

januska12323
18. apr 2024

Sesternica má pravdu. Máš dobrú postavu.

doris11
18. apr 2024

Vážne si z toho tak vykolajena že ti niekto pochválil postavu ? 😂 ja som si pod tým popisom predstavovala nejakú baculku. Máš parádnu postavu .. a podľa mna je normálne že zena na sebe stále vidí nejake nedostatky 😃

nicicka
18. apr 2024

Aj ja mam cca takú. Hej, mame super postavu 😁

autor
18. apr 2024

Ďakujem dievčatá. Ja som bola ako tínedžer dosť pri sebe tak mi to asi zostali také to, že vyzerám tak ako vyzerám.

@doris11 Vykoľajená v zmysle, že ma to prekvapilo, lebo ja sa tak nevnímam. Ale potešilo ma to. ☺️

doris11
18. apr 2024

Chápem, máš ozaj super postavu.
Ja som schudla zo 70kg na 58 a aj keď to bola obrovská zmena dosť viditeľná tak stále som sa cítila zle a furt som hľadala nejake chybičky na sebe 😃nuz take sme my zeny asi 😃

autor
18. apr 2024

@doris11 To je niečo podobné, ale paráda, že sa ti podarilo. Ja som mala v najväčšej ére keď som mala asi 16-17 nejakých 68, teraz mám niečo okolo 60. ☺️

zuzubb007
18. apr 2024

Jasné, že máš dobru postavu, to len ty riesis, ja si tiež poviem boze aké mám špeky, a potom iní zhodnotí, že aká chudá, ale zase dobre je to k sebe byť aj trošku kritická 😉

anna_anicka83
18. apr 2024

Tak podľa mňa sa na seba vždy pozeráme kritickejšie ako ostatní😀. A keď sa nám nezdá, že sme ako zo športového magazínu, že si nezaslúžime chválu. Postavu máš super. Ja teda som malá a vo svojej najlepšej športovej forme som ak tak neznášala svoje stehná. Lebo aj keď som bola chudá a makala, tak schudli, ale proste vždy tak trochu vyzerali ako svaly americkej bežkyne na 60 m😀. A raz mi moja kolegynka povedala, že jej sa to tak strašne páči, keď mi vidno tie svaly na stehnách😆Tak som ich zobrala na milosť, ale len trošku...

lindous
18. apr 2024

Ja som dost chudá, aj viac ako by som chcela a aktívne priberám, no keď si sadnem, tak sa mi brucho zroluje a vo vypasovaných šatách, vidno hneď brucho, stačí keď som trošku nafúknutá 😅 a ma to tak drvivá väčšina žien, no každá to vidí hlavne na sebe, druhých tak neobzeráš, nerozoberáš… na IG nájdeš videá, kde kočky úkážu svoju postavu v póze, vystretá, zatiahuté čo má byť, vystrčené čo má byť a potom svoju postavu, keď sú uvoľnené a prirodzene stoja, často to vyzerá ako úplne iné telo a je to úplne normálne 😊 aj podľa mňa máš fajn postavu 😊

nikoletta1712
18. apr 2024

Kebyže mám takú postavu, tak chodím holá po uliciach🫢…

ktochytavzite
18. apr 2024

Postava je pekna.

danniiee8
18. apr 2024

@zuzubb007 to je pravda, mne v práci kolegyne stále chvália postavu a smejú sa mi keď mam niečo zdravé na obed alebo diétu... Pritom oni majú skoro všetky nadváhu a ,,postavy po deťoch" s ktorými od pôrodov nič nerobili .
Ja som mladá, deti nemám a mám 168/74 kg, čo nie je malo a osobne si nepripadam vôbec chudá.

olismiley
19. apr 2024

@nikoletta1712 🤣 ...na povzbudenie aj ja sa pridavam,veru taaak!!!...a teraz je moderne hadam vsetko,staci tam kde sa clovek citi plnsi upravit,prisposobit oblecko volnejsie a zase miesta,kde sa citi super kludne nieco obtiahnutejsie a hned je outfit ako lusk 🤪🌸👋

nikoletta1712
19. apr 2024

@olismiley Takže by sme chodili my dve holé po uliciach…Hmmmm, všetky oči na nás😅…

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená