Využívali by ste online výživové poradenstvo?
Ahojte, viete si predstaviť, že by ste využívali výživové služby osobne u vás doma ? 🙂 pripadne online ? Chcem robiť výživové poradenstvo, ale nechcem na úvod hneď platiť priestory.
mohla by si ponúknuť službu ako kontrola zásob resp. posúdenie na mieste vhodnosť toho čo má človek doma ...
Ak by som to potrebovala, tak by som využila takéto poradenstvo. Ale určite by som si hľadala okrem dobrých recenzií aj to, že dotyčný má výživu vyštudovanú na VŠ. Ale teda určite by som ho nevyužila doma. Ak by som si takúto službu platila, očakávam profesionálny prístup a to je priestor poradcu (či už samostatný alebo v rámci nejakého štúdia či fitnescentra) a samozrejme aj určité vybavenie.
Ja som vyuzila ale bol to clovek mimo SK a velmi vzdelany. Ale teraz kazdy druhy trener (alebo uz som videla par influencerov) je aj vyzivovy poradca tak konkurenciu budes mat velku, musis prist na trh okrem vzdelania s minimalne dobrym marketingom aby si sa vedela predat. Zial, v dnesnej dobe mladych az tak nezaujima ci mas vzdelanie ale ako dokazes zaujat. Cim lepsi marketing tym viac budes mat ludi. Pokial chces cielit na starsich a ziskat taku klientelu tak to bude este vacsi problem ako s mladymi. Starsi resp. aj mladi, co sa nedaju zblbnut marketingom si budu zakladat najma na vzdelani a nie len VS ale ako po VS sa vzdelavas kurzy, certifikaty, recenzie, vysledky od predoslych klientov...
A to ani nehovorim o tom, ze aj ty by si mala vyzerat tak aby bolo uveritelne, ze vies o com hovoris 🤣 a ano uz som aj takych videla, ze ponukaju take sluzby pritom paradoxne vyzeraju, tak, ze skor oni potrebuju poradit ohladom spravnej vyzivy 🤣
Tak ako? Podarilo sa ti rozbehnúť to poradenstvo?

Aké služby konkrétne? Výživové poradenstvo je taky všeobecný pojem