Zabijak brucha Slim Belly
Ahoj holky, chcela by som sa opýtať, či niektorá z vás máte skúsenosti so Slim Belly. Počula som na tento program len samú chválu, tak to chcem tiež skúsiť. Jedná sa o pás, ktorý si natiahnete cez brucho a cvičíte. Ten pás vyvíja striedavé tlaky na brucho a tým chudnete. Vraj je to strašne dobrý a účinný spôsob chudnutia brucha. Čo si o tom myslíte? Ďakujem za všetky ohlasy! Ida
Je tak to som rada. Pozerala som, že sú aj na Facebooku. Tady: Tak som si ich hneď pridala, sú tam zaujímavé informácie. Ja sa na to tak teším, veľa si od toho sľubujem.
Jojo, tiež som najprv pozerala na ich Facebook. V dnešnej dobe internetu má snáď každá vec svoju stránku na Facebooku. :D Dozvieš sa tam ale naozaj všetko čo sa týka Slim Belly. Veľa šťastia pri chudnutí!
je az obdivuhodne ako ludia okolo tejto kraviny zaplavuju internetove diskusie... :/
slim belly nefunguje, ja som ziadny rozdiel nezbadal.

Ahoj! Ja som program Slim Belly skúsila asi pred mesiacom. Musím povedať, že to je to najlepšie čo som na brucho kedy skúsila. Za tie 4 týždne som schudla 15 cm na bruchu. Teraz som si kúpila ešte voľné vstupy na Slim Belly a chodím dvakrát do týždňa, aby som si to udržala. Za mňa rozhodne odporúčam!! :o)