Ako zastaviť kačky, aby nevnikli do domu?
Za domom mám jazierko a v jazierku mám kačky...
No to tie mi veru robia zlosť keď mi vojdú do domu,
malému spapajú raňajky,(totak si bol umyť ruky a rožky a chleba nikde). Mačku doštípali i na môjho psíka záutočili .preleteli zábranu a boli v dome, akokoľvek ich vyháňam stále sa vrátia ,vošli mi do sprchy...
Poraďte mi prosím čo robiť.
Mne napadá už len uvoľniť stavidlo,ale to by hádam ani nepomohlo.
ved to je super mat taketo dive zvierata v dome.. Mna by to tesilo!
k zjedenym ranajkam, ktore boli evidentne vnutri a na stole sa nevyjadrujem prave ako pise viestta - preco nechavas otvorene dvere?
a tiez mi chyba foto kacky v sprche 🙂
Nevymýšlaj blbosti. Hádam máte na dome a v dome dvere tak sa ich naučte používať.
Jaké krásne kačičky!! 😍
No určite taká pečená kačka nebude na zahodenie, tak ich dobre vykŕm, ale nechápem ako sa ti dostanú do domu, keď malému vyzobú raňajky. To máte celé dni otvorené dvere dokorán s plagátom Welcome?
Keby si ešte spravila fotku kačičiek v tom jazierku ako to vyzerá 😍
Naučila by som sa zatvárať dvere. V tom jazierku isto žije i kopa iných zvieratiek, ktoré doma nechceš mať nasťahované 😂
Jasne, kacky pazrave uchylacky, co zozeru detom jedlo a pozoruju nahych ludi v sprche 🙄
to mate ako velky statok ked si ani nevsimnes kacky v dome co ti zeru jedlo? dvere-taka vec na pantoch s kluckou boli vymyslene uz starocia dozadu-nechces si neake zaobstarat ?
Prečo mne žiadne kačky až na tanier nevlezú? Asi robím niekde chybu. Skúsim si nechávať otvorené dvere, keď budem v sprche. Ide jeseň, kačacie hody... 😋🍗
To je dobry vtip ze kačky vleteli do domu a spapali ranjky dietatu. To jakoze fakt? To vazne? Tomuto pribehu bohuzial neverim.

Zatvarat dvere na dome?