Akú hrúbku polystyrénu zvoliť do búdy pre psa?
Ahojte. Ideme robiť budú pre psa. Akú hrúbku polystyrénu odporúčate? Pre labradora. Ďakujem
My sme dali 10 cm, použili sme aj parozabranu a samozrejmou z vnútra aj z vonka tatranský obklad... Pes mix beagle
Mali sme 10 zo stavby, medzi stenami a v podlahe. A seno miesto deky. Dlhosrsty vlčiak sever SVK.
My máme 10 cm hrúbku, vrátane podlahy a strechy. Búda je ešte vybavená podlahovým kúrením, cez zimu im kurime, aby boli v teplucku. Polystyrén je medzi doskami, inak by ho možno obhryzali.
@margotka17 Ahoj, môžeš mi prezradiť viac o tom podlahovom kúrení v búde? Bolo už súčasťou búdy alebo? Ďakujem za odpoveď. 🙂
@bielaruza78 moja ma toto v bude, keramicku. A aj od tychto sme kupovali. https://sluzby.bazos.sk/inzerat/172504158/extra...
@bielaruza78 nebolo, celú búdku robil muž, kúpil takú elektrickú rohož, ktorú zabudoval do podlahy. Ta sa zapína potom a nastavuje stupeň ohrevu.

mozte dat akukolvek, ak mate priestor tak aj 10 cm, hlavne v lete sa mu buda nebude prehrievat. ale musi byt medzi dvoma stenami, pretoze holy polystyren raz dva znici. A nezabudnite zateplit aj podlahu a strechu