Autosedačka pre psov
Ahojte psíčkarky, aké autosedadlo máte pre vašich menších miláčikov? Foto resp link poteší, ďakujem vám
Mne to pripadá ako totálna zbytočnosť. Veľkých psov vozím v kufri a malých normálne posadím na sedadlo. Majú na sebe bezpečnostný postroj, ktorý pripnem tam, kde sa pripína bezpečnostný pás. Načo autosedačka?
@marci9 za mňa zbytočnosť nie je, hlavne ak idem na dlhšiu trať a určite vieš že ako niektorý ľudia jazdia na diaľnici. Stačí prudko zabrzdiť a už to tam je. Chcem aby sa im počas cesty lepšie sedelo & ležalo a aj v sedadle sa dá pripútať. Ale už som jednu našla a objednala ju
@marci9 za mňa zbytočnosť nie je, hlavne ak idem na dlhšiu trať a určite vieš že ako niektorý ľudia jazdia na diaľnici. Stačí prudko zabrzdiť a už to tam je. Chcem aby sa im počas cesty lepšie sedelo & ležalo a aj v sedadle sa dá pripútať. Ale už som jednu našla a objednala ju
@anonym_autor prosim si link, tiez potrebujem kvalitnu autosedacku ale pre dvoch.
Mne to pripadá ako totálna zbytočnosť. Veľkých psov vozím v kufri a malých normálne posadím na sedadlo. Majú na sebe bezpečnostný postroj, ktorý pripnem tam, kde sa pripína bezpečnostný pás. Načo autosedačka?
@marci9 asi si nevidela crash testy psov pripnutych len na postrojceku na sedadle ze? V pripade narazu auta je po psovi. Takisto ako je po psovi ak je volne v kufri a nie v bezpecnej prepravke ci klietke. Zaujimave, ze to niekomu pride ako zbytocnost.
@marci9 to je jak keby si povedala, že aj pre dieta je zbytočná sedačka…tak odpoviem ti, ak das psa do kufra a niekto do teba napáli zo zadu máš po psovi, skvelá je klietka do kufra a na spodu Suchy zips nalepený…zadné sedačky super ta autosedačka lebo prudké brzdenie
@anonym_autor ja som kúpila z Temu, dala som do vyhľadávača autosedačka pre psa a kopec mi ich našlo, alebo iba "pre psa do auta" 😊 len tam je dobré pozrieť realne skúsenosti a fotky, aby si sa neokašlala😊
Za mňa jediná naozaj bezpečná alternatíva (ako pre psa, tak aj pre ľudí v aute) je klietka (s crash testami) v kufri.
Za mňa jediná naozaj bezpečná alternatíva (ako pre psa, tak aj pre ľudí v aute) je klietka (s crash testami) v kufri.
@wolf_ to áno ale ked nie sú si na to zvyknutý tak ich musím dať tak ako zvyknutý sú. Tak do klietky ich nebudem zatvárať ale chápem ťa
@anonym_autor ja som kúpila z Temu, dala som do vyhľadávača autosedačka pre psa a kopec mi ich našlo, alebo iba "pre psa do auta" 😊 len tam je dobré pozrieť realne skúsenosti a fotky, aby si sa neokašlala😊
@curlie aj tam som sa pozerala ale nič nenašla, tak som hladala na amazone a tam som našla tak som objednala tú
My nášho máme na zadnom sedadle, ma 34 kíl a ma špeci postroj ako ,,bezpečnostný pas pre psa,, už kúpiš hocikde, za mna je to super. Ked mas menšieho psíka, môžeš mať niečo podobne. Kamoska ma verziu 1. a ma jazvečíka
@majkamajusqa ďakujem už mám xxl sedadlo
My nášho máme na zadnom sedadle, ma 34 kíl a ma špeci postroj ako ,,bezpečnostný pas pre psa,, už kúpiš hocikde, za mna je to super. Ked mas menšieho psíka, môžeš mať niečo podobne. Kamoska ma verziu 1. a ma jazvečíka
@majkamajusqa ako toto ochráni psa? Bude v tom lietať tiez v pripade nárazu
Ak chces bezpecnost, tak potom na to je klietka a kufor. Ten kosicek na sedacku je v prvom rade na ochranu sedacky podla mna a aby pes tam nepobehoval, pochybujem ze nejaku ochrannu sluzbu to srpavi ako "autosedacke" dietatu. Zato tie klietky uz nie jedneho psa zachranili. Ale pozeram ze sa to uz spominalo. ja teraz nemam foto co sme vybrali my, ale je to v podsatate nieco ako toto.. len z boku sa to otvara a je tam ochrana sedacky aky tam vedel pes sam vyskocit... https://autosedacky-pro-psy.heureka.sk/trixie-a... a trochu je vyssia.. mam viszlu. U nas je to ale vec na rychle prevozy a ochrana pred chlpmi :DD Inak ide do kufra.
@majkamajusqa ako toto ochráni psa? Bude v tom lietať tiez v pripade nárazu
@anonym_aa073b lietat nebude nikde, je ešte pripútaný s pasom