Hrčka po očkovaní mačky proti besnote
Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosť? Ročná mačka je cca 2 týždne po vakcinacii proti besnote, na chrbte sme si nes všimli dosť výraznú podkožnu hrčku, pohyblivu, cca 1x 2,5cm. Nemá žiadne potiaze , žiadna zmena správania či apetítu. Môže to byť ešte z očkovania? Keď nie, čo by to mohlo byť. Zajtra po práci ideme na vetetinu, ale dovtedy ma od strachu asi picne 🙈
Ďakujem
my sme mali psa, civavu, po kombinovanej vakcine besnota plus ostatne sa mu prvykrat urobil absces. potom mu uz veterinar daval besnotu samostatne a vzdy to bolo treba po vakcinacii poriadne vmasirovat. aj tak sa mu vzdy urobila po vakcine hrca a dokonca mal na tom mieste inu srst.
takze radsej nech sa na to pozrie vetetinar.
@anonym_autor Dobry den, ako ste dopadli s mickou, lebo ja som dnes svojej nasla priblizne v nieste vpichu to iste. A tie je to oresne 2 tyzdne po vakcinacii proti besnote. Dakujem za odpoved
@anonym_autor Dobry den, ako ste dopadli s mickou, lebo ja som dnes svojej nasla priblizne v nieste vpichu to iste. A tie je to oresne 2 tyzdne po vakcinacii proti besnote. Dakujem za odpoved
@jana3362 dobrý deň, boli sme na veterine, dr povedala, že to bude pravdepodobne z očkovania, keby nezmizla, nech sa vrátime. Ale prestastie sa to samo vstrebalo.

Ano po očkovani mal to aj pes pravidelne.....na veterinu zbytocne...len treba rozmasirovat pravidelne kazdy den ;) a zmizne to 😇