Aký je váš názor na knihu "Deti jsou taky lidi"?
Ahojte, aky mate nazor na tuto pani? Riadite sa jej radami? Cital niekto knihu?
Knihu som citala- a su to zazitky ci vypovede ludi ako deti na rozne situacie co za im stali( do akych ich dostali rodicia). Dost ma to vzalo- lebo moji rodicia su fajn( jasne ze sa dopustili chyb....ale v porovnani s tymi - su uzastní). Chvilu som neverila ze nieko moze toto detom sposobit a konat a potom som narazila na podkast- vychovavej s laskou a moja bublina o tom ze rodicia lubia svoje deti a konaju v co ich najlepsi prospech splasla- a ostalo mi smutno. A trochu som pochopila co som predtym nechapala.
@really8 no na tie dve polozene😆😆😆 akoze nebudem klamat, mne tiez rupnu nervy, ale vzdy sa snazim robit tak, ako b som chcela, aby sa ku mne ludia chovali. Proste toez by sa mi nepacilo, keby ma niekto manipuloval, bil ma vychovnw, hucal furt, nedbal na moje potreby, pocity, strachy, klamal mi…vsetko veci, co sa bezne robia detom
Áno a áno
Ja vela citam o detoch,vychove,pristupoch a odvsadial si vzdy nieco vezmem. Tato autorka ma bavi , sposobila velke halo,lebo narusila stereotypy a preto ma aj dost negativnych reakcii.
Ved to ze ma dost kritikov ze vychovava rozmaznancov neschopnych zivota a akceptovania autorit. Ale co sa tyka vychovy som este novacik🙂
Baby a nechcete knihu predat niektora?

Ano, a ano. Myslim si, ze je nacase spravat sa k detom ako k ludom, nie ako k nejakym nizsim bytostiam, co si nezasluzia respekt a nenasilnu komunikaciu