Ilustrácie do detskej knihy
Ahojte, ako som písala už v inej diskusii, momentálne pracujem na tvorbe jednej detskej knihy pre deti vo veku od 3 rokov ☺️ Moja kniha však bude potrebovať veľmi veľa ilustrácií, preto sa na vás obraciam s prosbou. Ak hľadáte ilustrátora, alebo radi kreslíte obrázky, ideálne detské motívy, ozvite sa mi prosím.
Ďakujem pekne ☺️
@katuskak123 vyskusaj zadarmo AI, nech ti nakresli co chces... aspon pre zaciatok a uvidis
@zic áno to som rozmýšľala, ale tam sú všetky tie ilustrácie na jedno kopyto a vidno, že ich robila AI 🙂 ja by som radšej ilustrácie od niekoho, kto kreslí
@katuskak123 ... 🤔 Hmmm, ale zadarmo to asi ťažko niekoho nájdeš. Ilustrácie sú časovo náročné. Navyše treba vymyslieť aj vizuál charakterov, výňatok z príbehu, ktorý bude zrozumiteľný. manžel ilustruje učebnice, tak viem, ako veľmi sa s tým piple. Je to veľmi kreatívny proces. Tak ako ti napísali vyššie, ak chceš zatiaľ iba skúšať a nemáš budget na ilustrátora, skús AI
@katuskak123 ... 🤔 Hmmm, ale zadarmo to asi ťažko niekoho nájdeš. Ilustrácie sú časovo náročné. Navyše treba vymyslieť aj vizuál charakterov, výňatok z príbehu, ktorý bude zrozumiteľný. manžel ilustruje učebnice, tak viem, ako veľmi sa s tým piple. Je to veľmi kreatívny proces. Tak ako ti napísali vyššie, ak chceš zatiaľ iba skúšať a nemáš budget na ilustrátora, skús AI
@helenbozka áno tomu rozumiem, ja viem, že to nebude zadarmo ☺️ len skúšam aj tu na modrom koníkovi či sa ti niekto náhodou nenájde, kto by sa na to podujal.. samozrejme nie zadarmo 🙂
@helenbozka áno tomu rozumiem, ja viem, že to nebude zadarmo ☺️ len skúšam aj tu na modrom koníkovi či sa ti niekto náhodou nenájde, kto by sa na to podujal.. samozrejme nie zadarmo 🙂
@katuskak123 ahoj,ja by som sa nato mozno podujala ale zalezi na casovom horizonte,lebo o chvilku budem rodit😂😂
@katuskak123 ahoj,ja by som sa nato mozno podujala ale zalezi na casovom horizonte,lebo o chvilku budem rodit😂😂
@ivetta1234 ahoj, vedela by si mi poslať do správy aj nejaké ukážky tvojej tvorby? Ďakujem ☺️
Skus pozriet profil - sossannah brala som od nej nalepky. Velmi krasne kresli, inak ako bezne.
Skus pozriet profil - sossannah brala som od nej nalepky. Velmi krasne kresli, inak ako bezne.
@xxemma pozriem, ďakujem za tip ☺️
Aj moj syn by rad ilustroval. Chodi do ZUS na druhy stupen, presiel prijimackami na skoly umeleckeho priemyslu, ale nakoniec vybral gympel. Moze sa pripojit?
Aj moj syn by rad ilustroval. Chodi do ZUS na druhy stupen, presiel prijimackami na skoly umeleckeho priemyslu, ale nakoniec vybral gympel. Moze sa pripojit?
@bebetko4 samozrejme, písala som vám správu ☺️
@bebetko4 samozrejme, písala som vám správu ☺️
@katuskak123 skus sa kontaktovat tu https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ako-zacat-karieru-ilustratora-do-knih/
@katuskak123 skus sa kontaktovat tu
@moonlight1210 ďakujem pekne, už ma tam aj niekto označil a písala som správu ☺️
@katuskak123 v príspevku malo byť ak poznáte ilustrátora, miesto hľadáte 😂 hľadám ho ja
@katuskak123 skus oslovit vydavatelstva, oni maju vacsinou kongakty na ilustratorov, maju svojich oblubenych. overenych, aj svojich znamych,dohodnut sa na podmienkach, cene
Alebo oslovit nejaku talentovanu studentku, studenta, pripadne vyuzit ai a pohrat sa s nou;)
@katuskak123 ahoj kludne mi napíš angelartlia1@gmail.com

@katuskak123 vyskusaj zadarmo AI, nech ti nakresli co chces... aspon pre zaciatok a uvidis