Je Kúzelné čítanie dobrý vianočný darček?
Ahojte baby,
Tie co mate deti :D zabavili ich tie knihy? Rozmyslam, ze to kupim bratovym detom na vianoce, maju 2 a 3 roky. ale zasa nechcem kupit nieco, co bude este par rokov sadat prachom.
Tak som si chcela nechat poradit ❤
@anonym_autor nasa dostala ako 2 rocna. Teraz ma 3 a prisaham ze este nebol odvtedy den kedy by tie knihy a pero nechytila do ruk. Takze u nas obrovsky uspech.
@anonym_autor u nas nenadchlo. Dostala dcerka ako 2 rocna. Jedine lniha spievanky.
@anonym_autor a inak klobuk dole ze si tak stedra teta 😂 lebo neni to par eurova zalezitost. Ale ja by som sa na tvojom mieste s bratom dohodla nech dokupia pero aj pre druhe dieta. Lebo 1 im stacit nebude😂
U nás dcéra rastie s tým .. mám 6r a 1,5r a bijú sa o tom . Každá si vie nájsť to svoje . Knižky sú pre rovné vekové kategórie . Určite odporúčam . Musíme pero ďalšie len dokúpiť 😆😎
@kamilakin @anonym_6dfda6 a mate niektore ktore maju vacsi uspech? Viem ze jeho mladsia je zblaznena do Mira Jarosa, ale teda neviem ci prave to alebo ktore :D
A tak vies :D Byvaju na druhom konci slovenska, vidim ich tak 3x do roka :D
Nas dostal ako 2-rocny, bavila ho jedine Doprava a Spievankovo, tie ostatne knizky nic. Teraz chcem este kupit toho Jarosa 🙂
Kedy ako... Dinosaury a autá sú u nás stabilita, zvyšok iba keď to na neho príde, ale vtedy aj viac dní. Čiže aj tie knižky. Môj má najradšej prirodopisne, s dinosaurami, vesmírne a pod. Zvyšné, detinskejsie, či spievajuce nemusel ani ako menší.
Naši tiež dostali 2 perá aj s knižkami, občas si to vôbec nevšímajú a občas pritom strávia aj celé poobedie. Teraz si napríklad starší pomáha s knižkou Vesmír na projekt do školy.
Inokedy si nahrajú na pero text z jednej knihy a používajú to isté nastavenie v iných knihách a rehocú sa na tom, čo im to za somariny povie...
Jedna z príhod je, že nastavili pero podľa knihy "Ľudské telo" a použili ho na knihu "Moje prvé farby a tvary". V strede tej knihy je časť kde sú kolotoče a v pozadí je latrína. Keď na ňu ukázali tak sa ozvalo - "smer priechodu potravy tráviacou sústavou" ...to bolo rehotu 😅
@kamilakin @anonym_6dfda6 a mate niektore ktore maju vacsi uspech? Viem ze jeho mladsia je zblaznena do Mira Jarosa, ale teda neviem ci prave to alebo ktore :D
@anonym_autor kup Miro Jaros - Decka to je pecka budu happy :D
Nasho toto vobec nezaujalo. 2 roky som mu postupne kupovala rozne knihy, no bez zaujmu. Takze teraz to pomaly rozpredavam
Nasu to velmi bavilo, teraz (3,5r) sa s tym hra uz menej, ale planujem aj tak kupovat dalsie knizky 🙂 svoju cenu si to drzi takze ak by, tak po par rokoch to predam. Inak ak to nemaju kupene, asi skor vyzisti, ze ci nie su proti takymto kniham, stretla som sa s vela vysinutymi rodicmi, co taketo formy hry nepodporuju 😂
@anonym_autor je to výborný darček 👍🏼 a je k nemu toľko knižiek, že na každý sviatok môžeš nejakú prikúpiť.
Moj to dostal ako dvojrocny ale vobec ho to nezaujalo. Je to odlozene a ani si na to nespomenie. Radsej si cita knizky sam.
@anonym_autor mojich to vôbec nebaví (7 a 3). Tiež som to nadšená kupovávala synovcom (tých to celkom bavilo), a teraz pri mojich som sklamaná 😄
Zrovna vcera som kupila druhe pero lebo byva bitka. (Maju 1,5 a 3r)
Moje deti to dostali veľmi skoro, jedno dieťa čítalo od 1.5r druhé až okolo 4-5r. Za mňa je to super, neskutočnú slovnú zásobu malo prvé dieťa už veľmi skoro aj vďaka tým knihám.
@anonym_autor nas bude mat 8 rokov a stale si obcas k tomu sadne hoci uz vie citat, najviac ho bavi vesmir. Su tam fakt dobre hlasky a aj my dospeli sa priucime
Super baby, ďakujem krásne 💕 tak teda kúpime a uvidím. Oni mali spievajúce knižky ked boli mladší, tak hádam mamina problém mať nebude, ale tieto knihy ešte nemajú :D a ako ste povedali, ak sa zapáči viem dokupovať na ďalšie sviatky 🥰
Nemas ist ku komu na navstevu? My sme tak boli. Syn tam objavil toto pero a hodinu pri tom dokazal sediet-co inac par minut.
Tak sme kupili. Pero uz aj mame vymenene. Knihy dpkupujeme. Nasich to celkom bavilo. A to mam 4 deti a berie si uz aj najmensia.
Nemas ist ku komu na navstevu? My sme tak boli. Syn tam objavil toto pero a hodinu pri tom dokazal sediet-co inac par minut.
Tak sme kupili. Pero uz aj mame vymenene. Knihy dpkupujeme. Nasich to celkom bavilo. A to mam 4 deti a berie si uz aj najmensia.
@maryetta to je pre bratove deti a ti žijú na druhom konci Slovenská :D veľmi ich "uniesť" nemôžem 😅 ale prinajhorsom ak sa im nebude páčiť, ich moze bratova manželka predať a kúpiť im niečo iné keď tak.
@anonym_autor najlepší darček 🙂
Blbost
@anonym_autor moji 3 chlapci sa na tom bili 🤦♀️ do 7r velky zaujem o tie knihy
@anonym_autor My mame doma asi 10 knih. U nas najvacsi uspech ma Spievankovo : Anglicanina a klasicke Spievankovo. Skoro vsesko uz vie naspamat.
Moje deti to nebaví majú 6 a 8, keď boli menší tak chvíľku ich bavili Spievankovo a Angličanina.
@anonym_autor My sme mali doma chvíľu strach, že to nikdy neskončí. Všetko z tých kníh sme poznali celá rodina naspamäť, a to ich máme asi 8. Teraz sa to troška utlmilo lebo sú starší. Ale presne si pamätám, ako tu už niekto písal, že na niektoré tie obrázky schválne aj 300 krát ťukli tým perom, lebo niečo smiešne tam to pero povedalo a rehotali sa z toho celý deň.
@anonym_autor Utcite ano !
@anonym_autor je to skvelý darček. Ale odporúčam dopredu pred vianocami to odbaliť, naplno nabiť, stiahnuť tam súbory kníh čo kúpiš... Aby si mohol otvoriť darček a hneď čítať.
áno 🙂 u nás angličanina veľmi a aj tie červené pesničky 🙂 tento rok budeme pokračovať s novými knihami pre neterku a ešte jej vezmem laky na nechty s nálepkami z notina a vybavenčo

U nás dcéra rastie s tým .. mám 6r a 1,5r a bijú sa o tom . Každá si vie nájsť to svoje . Knižky sú pre rovné vekové kategórie . Určite odporúčam . Musíme pero ďalšie len dokúpiť 😆😎