Kde nájsť Bluey a Bingo knihy pre deti?
Strašne sa nám páči táto rozprávka je to náučné pre deti a má to hlavu aj pätu ako sa hovorí.
Chcela by som na Vianoce pre deti kúpiť im knižky alebo pracovné zošity s úlohami s touto tematikou.Lenze na nete čo som našla všetko je v anglickom jazyku či cez Panta Rhei, Martinus alebo Megaknihy a pod,nič nemajú v slovenčine.
Hračky našla som niečo aj v dráčiku no máločo.
Odkiaľ nakúpiť keby ste mi vedeli poradiť?
Daj si uháčkpvať, ušiť, nakresliť na textil... je veľa žienok,čo sa tomu venujú
@hanka5215 Ako funguje objednať si z Aliexpress?Ešte som odtiaľ nič neobjednala.Da sa aj na dobierku?
@terezkaarthuramax Uhackovat a ušiť knižku to sa ako dá?Plysakov máme to som im kúpila hneď ako som to objavila v obchode.
Myslela som hračky
A myslela som ze hladas cokolvek s touto tematikou
Nie da sa platiť iba kartou, ja používam jednorázovu. Je to čínsky eshop, nájdeš tam všetko od výmyslu sveta... Pozri sa.. Ak budes potrebovať poradiť s niečím, kludne sa ozvi. Ja odtiaľ objednavam, vyzdobu na narodeniny, hracky, ktore ťažko zohnať tu na sk... Ale aj cenovo lacnejse.. Prikklad... Mcqueen kamion v draciku 35-40€ a na aliexpress 25€
@hanka5215 Ja práveže nechcem platiť kartou aby mi odtiaľ nestiahli peniaze sa bojím.
Za mňa osobne veľa som toho kúpila v pepco čo sa týka omaľovánok a podobne ale podľa mňa zbytočne sa ideš snažiť a nakupovať hory toho zachvíľu ich to prejde Nebojsa sú to deti
@timea301196 V Pepco mali omaľovánky Bluey a Bingo?Vedela by si mi poslať foto ake?Ja často chodím do pepca ale nikdy nič som tam nenašla.Oblecenie pár kusov ale máločo.A už fakt neviem kde kúpiť knižky/omaľovánky/úlohy aby sa moje deti potešili.
Jasne mali cez leto :D teraz či sú neviem nakúpili sme ich viac. Hádam nájdem ak som ešte nevyhodila

Hračky skus aliexpres, niektoré maju dodanie do 2 týždňov