icon

Kde nájsť Bluey a Bingo knihy pre deti?

23. nov 2024

Strašne sa nám páči táto rozprávka je to náučné pre deti a má to hlavu aj pätu ako sa hovorí.
Chcela by som na Vianoce pre deti kúpiť im knižky alebo pracovné zošity s úlohami s touto tematikou.Lenze na nete čo som našla všetko je v anglickom jazyku či cez Panta Rhei, Martinus alebo Megaknihy a pod,nič nemajú v slovenčine.
Hračky našla som niečo aj v dráčiku no máločo.
Odkiaľ nakúpiť keby ste mi vedeli poradiť?

hanka5215
23. nov 2024

Hračky skus aliexpres, niektoré maju dodanie do 2 týždňov

terezkaarthuramax
23. nov 2024

Daj si uháčkpvať, ušiť, nakresliť na textil... je veľa žienok,čo sa tomu venujú

autor
24. nov 2024

@hanka5215 Ako funguje objednať si z Aliexpress?Ešte som odtiaľ nič neobjednala.Da sa aj na dobierku?

autor
24. nov 2024

@terezkaarthuramax Uhackovat a ušiť knižku to sa ako dá?Plysakov máme to som im kúpila hneď ako som to objavila v obchode.

terezkaarthuramax
24. nov 2024

Myslela som hračky

terezkaarthuramax
24. nov 2024

A myslela som ze hladas cokolvek s touto tematikou

hanka5215
24. nov 2024

Nie da sa platiť iba kartou, ja používam jednorázovu. Je to čínsky eshop, nájdeš tam všetko od výmyslu sveta... Pozri sa.. Ak budes potrebovať poradiť s niečím, kludne sa ozvi. Ja odtiaľ objednavam, vyzdobu na narodeniny, hracky, ktore ťažko zohnať tu na sk... Ale aj cenovo lacnejse.. Prikklad... Mcqueen kamion v draciku 35-40€ a na aliexpress 25€

autor
24. nov 2024

@hanka5215 Ja práveže nechcem platiť kartou aby mi odtiaľ nestiahli peniaze sa bojím.

timea301196
24. nov 2024

Za mňa osobne veľa som toho kúpila v pepco čo sa týka omaľovánok a podobne ale podľa mňa zbytočne sa ideš snažiť a nakupovať hory toho zachvíľu ich to prejde Nebojsa sú to deti

autor
24. nov 2024

@timea301196 V Pepco mali omaľovánky Bluey a Bingo?Vedela by si mi poslať foto ake?Ja často chodím do pepca ale nikdy nič som tam nenašla.Oblecenie pár kusov ale máločo.A už fakt neviem kde kúpiť knižky/omaľovánky/úlohy aby sa moje deti potešili.

timea301196
24. nov 2024

Jasne mali cez leto :D teraz či sú neviem nakúpili sme ich viac. Hádam nájdem ak som ešte nevyhodila