icon

Kniha s krátkymi rozprávkami na večerné čítanie

tereziatko11
25. mar 2021

Poraďte mi knihu s krátkymi (jedoduchymi) rozpravkami na večerné čítanie pred spaním malý bude mat dva roky...
A ešte dajte typ ktorú knihu mali najradšej vaši drobci take kde sa trošku niečo naučí strašne rád ukazuje ked sa ho opýtam kde je to,kde je tamto😅...
Dakujeeem🤩

ladybug138
25. mar 2021

@tereziatko11 my sme teraz docitali Slncove dievcatko, to som citala este ja ako dieta 🙂 a teraz citame Ferda Mravca...a to som tiez mala ako dieta..na ukazovacky su super seria Potulky...jarou, letom...

uriva
25. mar 2021

Mne sa celkom páči aj Kikirikí, viac dielov existuje. Je o sliepočke s kohútikom, sem-tam iné zvieratko z dvora, krátke a milé príbehy.

veronicka1901
25. mar 2021

Odporucam 5-minutove rozpravky, je ich dost vela tych knih, detom sa velmi pacili, mladsej citam niekedy aj tereraz 🙂.

maros88
14. okt 2025

Ak chceš, čítaj. Ja som prvému čítala aj zo svojej detektívky, ale to bol ešte bábätko.
Teraz mojim večer čítam odtiaľto: https://www.zones.sk/studentske-prace/rozpravky/

Je tam 22 stránok. Niektoré rozprávky sú klasické, niektoré také modernejšie alebo zahraničné. Cez deň čítame z kníh, pred spaním toto a potom ešte pustím audio rozprávku. A niekedy deti zaspia skôr a ja stále čítam nahlas, lebo chcem vedieť ako sa rozprávka skončí.