Ktorá časť Disney rozprávok je teraz v predaji?
Ženy je tu niekto kto zbiera disney rozpravky ktoré sú teraz v predaji v stánkoch? Ak áno prosím vás ktorá časť je teraz v predaji? Neviete či sa dá objednať z internetu len jedna prípadne len dve? Alebo len od určitého čísla? Ďakujem za odpovede
kocky prosim a kde sa to da objednat? dakujem 🙂
Priamo na deagostini si vies vytvorit objednavku.platbu daj radsej sekom..
@saxana000 prečo?
Lebo ja osobne by som udaje z karty nejakej talianskej firme v tramtarii neposkytla..takto pridu knizky so sekom uhradis to co ralne mas doma..kludne mozes cez internetbanking bez poplatku za poukazku..
@saxana000 a ake je to celkovo? Ste spokojní? Povie to celu rozprávku alebo kúsok
@ankakovacova celú ja som extrémne spokojna
Je to.super dlzka tak akurat.len kvalita by mohla byt lepsia..niektore figurky sme uz lepili kartu sme reklamovali...
@luckalucka5718
@saxana000
Čo som pozerala na ich stránke, tak dohromady je tých knižiek až 82
No co ja viem tak ich je 80 plus 6 premiovych figutok pokial mas predplatne..ale moze sa to este navysit.ked sme zbierali naposledy disney zlatu ediciu malo ich byt 80 my sme to stopli pri 60ke lebo to malu nebavilo a boli v cestine ale kamosla zbierala dalej a ked vysla posledna knizka predlzili celu ediciu o dalsich 80 dielov..

Ahoj v stankoch je teraz cislo 4 Dumbo.
Nam chodi predplatne od leta mame uz 8 figurok
Predplatne vies objednat od zaciatku alebo od urciteho cisla ked ho vytvoris knizky ti budu chodit stale dalej automaticky doradu ale mozes to kedykolvek zrusit.takze nazbieras napr 6 a potom to zastavis..nemozes si vybrat ktore chces a ktore nie ale moze sa ti podarit niektore cisla predat lebo velakrat sa rychlo vypredaju a baby potom zhanaju po facebooku..oproti zakupeniu v stanku pri predplatnom mas na figurky aj na reprak zaruku 2 roky.