icon

Ktorá časť Disney rozprávok je teraz v predaji?

luckalucka5718
23. nov 2021

Ženy je tu niekto kto zbiera disney rozpravky ktoré sú teraz v predaji v stánkoch? Ak áno prosím vás ktorá časť je teraz v predaji? Neviete či sa dá objednať z internetu len jedna prípadne len dve? Alebo len od určitého čísla? Ďakujem za odpovede

saxana000
23. nov 2021

Ahoj v stankoch je teraz cislo 4 Dumbo.
Nam chodi predplatne od leta mame uz 8 figurok
Predplatne vies objednat od zaciatku alebo od urciteho cisla ked ho vytvoris knizky ti budu chodit stale dalej automaticky doradu ale mozes to kedykolvek zrusit.takze nazbieras napr 6 a potom to zastavis..nemozes si vybrat ktore chces a ktore nie ale moze sa ti podarit niektore cisla predat lebo velakrat sa rychlo vypredaju a baby potom zhanaju po facebooku..oproti zakupeniu v stanku pri predplatnom mas na figurky aj na reprak zaruku 2 roky.

petamich
23. nov 2021

kocky prosim a kde sa to da objednat? dakujem 🙂

saxana000
23. nov 2021

Priamo na deagostini si vies vytvorit objednavku.platbu daj radsej sekom..

luckalucka5718
autor
24. nov 2021

@saxana000 prečo?

saxana000
24. nov 2021

Lebo ja osobne by som udaje z karty nejakej talianskej firme v tramtarii neposkytla..takto pridu knizky so sekom uhradis to co ralne mas doma..kludne mozes cez internetbanking bez poplatku za poukazku..

ankakovacova
6. jan 2022

@saxana000 a ake je to celkovo? Ste spokojní? Povie to celu rozprávku alebo kúsok

luckalucka5718
autor
6. jan 2022

@ankakovacova celú ja som extrémne spokojna

saxana000
6. jan 2022

Je to.super dlzka tak akurat.len kvalita by mohla byt lepsia..niektore figurky sme uz lepili kartu sme reklamovali...

katrin69
6. jan 2022

@luckalucka5718
@saxana000
Čo som pozerala na ich stránke, tak dohromady je tých knižiek až 82

saxana000
6. jan 2022

No co ja viem tak ich je 80 plus 6 premiovych figutok pokial mas predplatne..ale moze sa to este navysit.ked sme zbierali naposledy disney zlatu ediciu malo ich byt 80 my sme to stopli pri 60ke lebo to malu nebavilo a boli v cestine ale kamosla zbierala dalej a ked vysla posledna knizka predlzili celu ediciu o dalsich 80 dielov..