icon

Mp3 v peru Albi prehráva nesprávne

2. apr 2025

Ahojte, používate niektorá mp3 v pere Albi? Tiež vám to prehráva tak že pri stlačení tlačidla na prehradie ďalšej pesničky vám nezačne prehrávať ďalšiu ale zastaví sa? Takže vlastne aj chcete ísť na ďalšiu pesničku treba tlačidlo stlačiť dva krát. Písala som im mail ale dostala som úplne odveci odpoveď.... problém je že mi to robilo na ich pôvodom pere, myslela som že tam majú nejakú chybu, lenže včera nám prišla verzia 2.0 a presne takto zle to prehráva aj na ňom.

zic
2. apr 2025

A co ti odpisali? Google pise, ze na posunutie pesnicky mas stlacit a podrzat + alebo - tlacidlo na boku pera... Zastavovat pesnicku ma ine tlacidlo... Co hovori navod? Mozno pozeram navod k inemu typu albi pera?

zic
2. apr 2025
zic
2. apr 2025

..."ked zapnes pero, stlac rychlo / kratko zapinacie tlacidlo (1) aby si pustila pesnicku. Ked to spravis opat, pesnicku pausnes. Ked stlacis znova, pustis (to ti zatial funguje podla toho co pises)...
Ked chces ist na predoslu alebo dalsiu pesnicku, stlac a drz + alebo -...
Ak chces zvysit / znizit hlasitost, kliknes kratko na + alebo -

Funguje ti to inac ci mas ine tlacitka?

autor
2. apr 2025

ved ja ale nevravim o tlacitku na zapinanie. Ja vravim o prepnuti na dalsiu pesnicku teda podrzani + alebo - , alebo potom na tom vizualnom pasiku...nezacne mi prehravat dalsiu pesnicku, ale je tam akoby nic, a musim znovu stlacit tlacitko...