Odporúčania na hračky a knihy pre deti
Kto ma dobre skúsenosti s nejakou hračkou, alebo knihou, kde sú nejaké obrázky a stlačením na obrázok zaznie slovko, povie čo to je a dieťa by potom to slovo zopakovalo. Je to pre 3 ročného chlapčeka na zdokonaľovanie reči. Poprosila by som Vás o link na obchod, kde sa to dá objednať. Komentáre, že treba ísť k logopedovi nepíšte. Ďakujem všetkým za podporu.
@dedincanka131 to je albi kúzelné čítanie ,na internete si nájdete tisíc odkazov kde kúpiť .potrebujete pero hovoriace, čiže si kúpite knihu s perom čo je cca 60 eur ak chcete nové a potom si dokupujete knihy ,pre vás je kniha rozmotaj si jazýček
@dedincanka131 vtech ma taku knihu ,my ju mame doma aj v anglictime je potom ....
Ta Vtech je super alebo potom pozri svojtka.sk , tam najdes od vymyslu sveta aj zvukove. Albi pero a knizky su vyborná vec, ak by ho bavili, tam sa najviac rozprava.
Ziadna kniha nenahradi pocutu rec.. hracky aj knizky casto skresluju zvuk.. moja rada je co najviac sa s dietatom rozpravat a opisovat vsetko kazdu jednu cinnost jak idiot donekonecna..

@dedincanka131 a Albi pero?