icon

Odporúčania na hračky a knihy pre deti

dedincanka131
26. jan 2025

Kto ma dobre skúsenosti s nejakou hračkou, alebo knihou, kde sú nejaké obrázky a stlačením na obrázok zaznie slovko, povie čo to je a dieťa by potom to slovo zopakovalo. Je to pre 3 ročného chlapčeka na zdokonaľovanie reči. Poprosila by som Vás o link na obchod, kde sa to dá objednať. Komentáre, že treba ísť k logopedovi nepíšte. Ďakujem všetkým za podporu.

natall113
26. jan 2025

@dedincanka131 a Albi pero?

lolita555
26. jan 2025

@dedincanka131 to je albi kúzelné čítanie ,na internete si nájdete tisíc odkazov kde kúpiť .potrebujete pero hovoriace, čiže si kúpite knihu s perom čo je cca 60 eur ak chcete nové a potom si dokupujete knihy ,pre vás je kniha rozmotaj si jazýček

zibi
26. jan 2025

@dedincanka131 vtech ma taku knihu ,my ju mame doma aj v anglictime je potom ....

anavixy
26. jan 2025

Ta Vtech je super alebo potom pozri svojtka.sk , tam najdes od vymyslu sveta aj zvukove. Albi pero a knizky su vyborná vec, ak by ho bavili, tam sa najviac rozprava.

saxana000
26. jan 2025

Ziadna kniha nenahradi pocutu rec.. hracky aj knizky casto skresluju zvuk.. moja rada je co najviac sa s dietatom rozpravat a opisovat vsetko kazdu jednu cinnost jak idiot donekonecna..