icon

Reproduktor DeAgostini pre audioknihy

sweetbrownie
25. mar 2025

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či sa u niekoho doma nenachádza tento reproduktor od deagostini mala by som pár otázok

Reproduktor DeAgostini pre audioknihy
jazula
25. mar 2025

Aké otázky? Máme ho doma.

sweetbrownie
autor
25. mar 2025

@jazula chcem kúpiť od jednej pani vraj ona má doma dva a že sa tento reproduktor podla jej slov za musí zapínať pomaličky. Moja otázka znie ako funguje ten váš ak ho chcete zapnúť? Celé sa mi to dajak nezdá preto sa chcem informovať od niekoho kto ho reálne má pretože nemalé peniaze zato pýtaju 🙈

lenocka8894
25. mar 2025

@sweetbrownie ten reproduktor sa rychlo kazi..neda sa ani kupit samostatne ani reklamovat...my sme si kupili niekolko casopisov pri ktorych boli reproduktory...preto som to aj prestala kupovat ked to nieje kde prehrat...kolko zan pytaju?

sweetbrownie
autor
Odpoveď bola odstránená
sweetbrownie
autor
25. mar 2025

@lenocka8894 no dosť drahé sú dala som sem čiastku ale zmazali mi koment ale stále nad tým premýšlam teraz o niečo viac keď si spomínala že sa kazia

lenocka8894
25. mar 2025

@sweetbrownie sumu som nestihla veru ale ja by som to uz druhy krat nekupila...je to shit...a figurky do toho mas?

sweetbrownie
autor
25. mar 2025

@lenocka8894 zatiaľ nie ale tie sa dajú lahko zohnať skor sa mi páči ten nápad s knižkami ako taká zbierka + že to rozpráva tu rozprávku je milé

jazula
26. mar 2025

Ak to chceš ako zbierku, tak objednaj priamo od DeAgostini. Nebudeš musieť zháňať po stánkoch. My máme reprák cca 2 roky, nie je s ním žiaden problém. Neviem čo myslí tým, že ho treba pomaly zapínať 🤔. Možno akurát to, že sa to zapína otočením kolieska hlasitosti, tak ak ho dáš naplno, dosť to kričí.. Inak u mojej majú väčší úspech knižky ako púšťanie postavičiek, čakám, kedy sa to zmení 🙂.

kacena2022
26. mar 2025

Aj my máme doma ten reproduktor,máme ho asi už aj dva roky a zatiaľ funguje.Nabijame raz týždenne,synček to počúva každý večer pri zaspavani.Máme zvieratká kolekciu aj rozprávky.Ja mám problém s dodávateľom,objednala som to cez internet aby mi posielali knižky domov.Volala som im x krát a doteraz mi nič nedošlo vraj nemajú naskladnene.Tak kupujem v novinovom stánku len nie každé číslo sa mi ujde.

sweetbrownie
autor
26. mar 2025

@jazula áno chcem celú zbierku no potrvá to nejaký čas. Reproduktor je nezohnatelný a keď už nájdem tak také rakety ceny pýtajú že zase zato mi to nestojí. Knižky som už začala zbierať aj s postavičkami no len čakáme na nejaký reproduktor za normálnu cenu. Ak sa smiem spýtať kolko oficiálne stál keď si ho kupovali?

sweetbrownie
autor
26. mar 2025

@kacena2022 ja som dnes konečne objavila stánok kde predávajú tiež som si písala e-mail s dotávatelom dokonca aj výrobcom len výrobca mi nepredá ale povedali že začali znovu vyrábať a dodávateľ mi povedal že zatiaľ neprebieha žiadna akcia aby som sa mohla prihlásiť o odber. Ale som rada že aspoň tue knižky viem zakúpiť a snáď časom sa dostaneme s repráčiku

jazula
27. mar 2025

@sweetbrownie No keď objednáš zbierku z DeAgostini priamo, tak s prvou zásielkou ti príde nový reprák. Knižky potom chodia cca 1 balík každé 3-4 týždne, v balíku sú vždy 2-3 knižky…

petulda333
27. mar 2025

Cela seria sa neoplati. Za mna zbytocne vela penazi. Mne sa nepaci ako to je nahovorene. Mame doma a chcem sa toho zbavit,deti to nezaujalo. Niektore figurky zabalene

jazula
27. mar 2025

@sweetbrownie ok, pozerám stránku, že sa teraz nedá objednať… ja som dostala reprák v cene zásielky. Pred pár mesiacmi začali vydávať novú edíciu a dal sa v stánkoch výnimočne kúpiť aj reprák spolu s prvou knižkou. Vtedy to bolo extra rýchlo vypredané (ja som si chcela kúpiť do rezervy jeden) a teraz to baby predávajú bez hanby aj po 30-40€ 🤷‍♀️

petulda333
27. mar 2025

@jazula len reproduktor? Kokos a ja vsetky figurky s knihami a reprakom som nukala za 30-35€ nepamatam a neozval sa nik

sweetbrownie
autor
27. mar 2025

@jazula veru mám taký pocit že asi 2 mesiace nato ako som to objavila skončilo toto predplatné. no ved práve že taký Biznis z toho robia až je to choré. A to nehovorím o tom že som sa nechala už dvakrát napáliť podvodníkom a preplatila som 2 repráčiky za 25 € ktoré mi ešte ani neprišli. Nájdu ľudia ktorý ešte okradajú aj na hračkách pre deti akože to už je choré. Ja už ten repráčik hľadám asi 4 mesiace vždy som našla len ten za vysokohorskú prirážku tak uvidím možno sa mi podarí možno nie stále verím a dúfam že spustia aspoň ešte nejaký dopredaj týchto knižiek s repráčikom.

sweetbrownie
autor
27. mar 2025

@jazula a ešte to máte ak sa smiem spýtať?

jazula
27. mar 2025

@sweetbrownie Myslíte repráčik, postavičky, knižky? Áno, mám aktívne predplatné už dlhšie, aj keď rozmýšľam, že už ho zruším… Máme postavičiek tuším 50 a idú dokola len McQueen a Nemo 😂. Knižky majú väčší úspech. Repráčik stále (vyše 2 roky) funguje bez problémov.

sweetbrownie
autor
27. mar 2025

@jazula a to ak máte predplatné tak vám chodia stále tie iste knižky? Nedalo by sa to nejako posunúť na inú osobu to predplatné ja by som mala o neho záujem kedže sa to teraz nedá zriadiť

jazula
28. mar 2025

@sweetbrownie ono to má vyše 100 čísiel, chodia postupne, v každom balíku sú 3 čísla, vždy postavička plus knižka. Tak 2/3 postavičiek nemám ani rozbalených. Reprák ale posielajú len 1, v prvej zásielke. Ten určite posúvať nechcem. S tými budúcimi odbermi by sa to možno dalo 🤔. Skúsim to pozrieť cez víkend.

sweetbrownie
autor
28. mar 2025

@jazula reprák by som možno niekede skúsila zohnať včera jeden bol za celkom rozumnú cenu no ale nestihla som to. Bohužial neviem byť celý deň na telefóne a sledovat ale tak aspoň viem že mám šancu. A s tým predplatiním by ma to potešilo ak by si teda ho chcela zrušiť a šlo by to vymeniť aspoň ku tým knižkám by som sa dostala 🤗

petulda333
28. mar 2025

@sweetbrownie ak chces,napis spravu. Mozme sa dohodnut. Mne len zavadzia. Mozem ti ale odfotit az v pondelok,nie sme doma. Plus ak mas fb,tak ti na messenger mozem poslat aj video,ze reprak funguje

sweetbrownie
autor
28. mar 2025

@petulda333 vážne? Super píšem si správu 🙂

matka2501
28. mar 2025

@petulda333 smiem sa spýtať, máte aj postavičky na predaj?