Spárovanie knihy Spievankovo s perom
Ahojte, máme doma Albi knihu s perom- Kuzelne citanie. Tento rok sme kupili detom k tomu knihu Spievankovo.
Snazila som sa podla navodu stiahnut to do pera (sla som podla postupu- na notbuku), lenze problem je v tom, ze my to tam nepridalo, aj ked sa snazim spustit pero a kliknut na spievankovo tak my vzdy povie “vitaj vo svete kuzelne citanie”
Nechapem preco to nejde, mozte mi niekto prosim poradit? 🙏🙏😊
Ďakujem 😊
@permanentka a skusala si aj cez tento pocitac? nemusi ti to otvorit automaticky. Svieti ti ked je pripojene?
@qetka áno svieti. Skúšala som aj cez tento počítac nikde nič divné fakt. Ale tak snáď to že svieti je dobré znamenie že je káblik ok
@permanentka a este jedna otazka, aky mas operacny system?
@qetka tie nové Windows už ani neviem kolkatka 😂
@permanentka v kabli veru chyba moze byt, ina skusenost, ale napr. k hodinkam som si objednavala (cielene) nabijaci kabel, ktory ale nie je datovy a teda nesluzi na prenos ale len ma nabijanie… original kabel k hodinkam mam datovy aj nabijaci
@permanentka a odkial si? iny kabel nemas?
este skus kliknut pravym na tento pocitac, vybrat spravovat. otvori sa ti okno, chod na spravca zariadeni. klikni pravym na nazov pc (prve v zoznam) a daj “zistovat zmeny hardware” vid foto
@qetka stlačila som zisťovať zmeny hardware a nič resp bliklo akoby niečo chcelo urobiť ale nič sa nestalo, malo sa niečo udiať? 😂
Jejda ďakujem že mi venuješ čas ❤️
@permanentka skus ho pripojit do ineho portu napriklad gamepad ovladac ked hra dcera hry mi pripoji len cez ten kde mavam normalne mysku.iny mi ho nezoberie..pripadne pripojit pero a dat pocitac restartovat pri zapinani by ho mal automaticky nacitat este vycistit tu dierku kam pripajas kablik pri hre deti mohli trosku zaniest kontakty.poriadne vyfukat
@permanentka no potom skus otvorit diskove jednotky ( v tom pravom zozname), ci to pero nepribudlo do zoznamu
@lenuska9999 ahoj ja som tiež teraz na Vianoce kúpila Albi knihu s perom "Rozmotaj si jazýček" + knihu "Spievankovo"..keď som skúšala Spievankobo, tak stále opakovalo, že je potrebné stiahnuť mp3. Stiahla som do pc, z pc som vložila do pera a i tak to megunguje. Keď klikam hocikde, tak stále len v centimetroch to hovori 🙈 napr. kliknem na jablko a povie "58 centimetrov" kliknem na hrušku "108cm" a tak stale dookola. Keď pritom stáčam hlavne tlačidko, tak dookola hovorí, že nie je stiahnute mp3, tak ja už tiež tomu nechapem

@permanentka nemusí zo byť Váš prípad, ale nám to robilo💁 ale najmúdrejšia bude určite tá technická podpora🤭