icon

Spárovanie knihy Spievankovo s perom

evkabal
26. dec 2022

Ahojte, máme doma Albi knihu s perom- Kuzelne citanie. Tento rok sme kupili detom k tomu knihu Spievankovo.
Snazila som sa podla navodu stiahnut to do pera (sla som podla postupu- na notbuku), lenze problem je v tom, ze my to tam nepridalo, aj ked sa snazim spustit pero a kliknut na spievankovo tak my vzdy povie “vitaj vo svete kuzelne citanie”
Nechapem preco to nejde, mozte mi niekto prosim poradit? 🙏🙏😊
Ďakujem 😊

Strana
z2
mumintroliq
30. dec 2022

@permanentka nemusí zo byť Váš prípad, ale nám to robilo💁 ale najmúdrejšia bude určite tá technická podpora🤭

qetka
30. dec 2022

@permanentka a skusala si aj cez tento pocitac? nemusi ti to otvorit automaticky. Svieti ti ked je pripojene?

permanentka
30. dec 2022

@qetka áno svieti. Skúšala som aj cez tento počítac nikde nič divné fakt. Ale tak snáď to že svieti je dobré znamenie že je káblik ok

nikasmile
30. dec 2022

@evkabal treba ísť do albi, radi pomôžu s čímkoľvek.

qetka
30. dec 2022

@permanentka a este jedna otazka, aky mas operacny system?

permanentka
30. dec 2022

@qetka tie nové Windows už ani neviem kolkatka 😂

kacusik69
30. dec 2022

@permanentka v kabli veru chyba moze byt, ina skusenost, ale napr. k hodinkam som si objednavala (cielene) nabijaci kabel, ktory ale nie je datovy a teda nesluzi na prenos ale len ma nabijanie… original kabel k hodinkam mam datovy aj nabijaci

qetka
30. dec 2022

@permanentka a odkial si? iny kabel nemas?
este skus kliknut pravym na tento pocitac, vybrat spravovat. otvori sa ti okno, chod na spravca zariadeni. klikni pravym na nazov pc (prve v zoznam) a daj “zistovat zmeny hardware” vid foto

permanentka
30. dec 2022

@qetka stlačila som zisťovať zmeny hardware a nič resp bliklo akoby niečo chcelo urobiť ale nič sa nestalo, malo sa niečo udiať? 😂
Jejda ďakujem že mi venuješ čas ❤️

saxana000
30. dec 2022

@permanentka skus ho pripojit do ineho portu napriklad gamepad ovladac ked hra dcera hry mi pripoji len cez ten kde mavam normalne mysku.iny mi ho nezoberie..pripadne pripojit pero a dat pocitac restartovat pri zapinani by ho mal automaticky nacitat este vycistit tu dierku kam pripajas kablik pri hre deti mohli trosku zaniest kontakty.poriadne vyfukat

qetka
30. dec 2022

@permanentka no potom skus otvorit diskove jednotky ( v tom pravom zozname), ci to pero nepribudlo do zoznamu

mishadudy
30. dec 2023

@lenuska9999 ahoj ja som tiež teraz na Vianoce kúpila Albi knihu s perom "Rozmotaj si jazýček" + knihu "Spievankovo"..keď som skúšala Spievankobo, tak stále opakovalo, že je potrebné stiahnuť mp3. Stiahla som do pc, z pc som vložila do pera a i tak to megunguje. Keď klikam hocikde, tak stále len v centimetroch to hovori 🙈 napr. kliknem na jablko a povie "58 centimetrov" kliknem na hrušku "108cm" a tak stale dookola. Keď pritom stáčam hlavne tlačidko, tak dookola hovorí, že nie je stiahnute mp3, tak ja už tiež tomu nechapem

tinkavvv
30. dec 2023

@mishadudy vyzera ako keby mas stiahnuty zly subor - albi ma taky meter hovoriaci. Skus to este raz stiahnut zo stranky.

mishadudy
31. dec 2023

@tinkavvv skúšala som to už niekoľko krát a stale to iste

tinkavvv
31. dec 2023

@mishadudy mozno maju chybu na stranke a maju tam zly subor

mishadudy
31. dec 2023

@tinkavvv tak možno, lebo iný súhor na stiahnutie tam nevidím. Stále dookola sťahujem, vkladám a stále nie je nahratý mp3 subor 🙈

sasalu1
31. dec 2023

@mishadudy a zapli ste knihu? Pero nevie identifikovat, ktoru knihu ma spustit. Musite vzdy na zaciatku sa dotknut perom na prvej strane knihy takeho akokeby gombika na zapnutie

sasalu1
31. dec 2023

@mishadudy a hlaska nie je nahrany mp3 subor sa objavuje, ked stlacate gombik na pere, ale gombik na pere sa nestlaca pri pouzivani. Len sa pero priklada k obrazkom

mishadudy
1. jan 2024

@sasalu1 áno, keď stlačik gombík a dotknen sa knihy, vtedy to povie..inak hovorí len centimetre keď klikám hocikde

mishadudy
1. jan 2024

@sasalu1 presne tam sa dotnem perom, stačím gombím a povie, že nie je nahratý žiadny súbor. Inak keď sa hocikde dotknem perom, tak len centimetre hovorí

sasalu1
1. jan 2024

@mishadudy ale gombik sa pri pouzivani knihy nestlaca, len sa priklada pero na knihu. Gombikom len zapnete pero a potom ho uz nepouzivate. Cize len zoberte zapnute pero a prilozte ho na ten prvy kruzok v knihe

Strana
z2