Tipy na knihy pre chlapcov vo veku 5 až 7 rokov
Ahojte, chcem sa spytat na nejake tipy na knihy, take uz na citanie, nie ze Kubko a podobne. Pre deti 5 a 7, chalani. Bavi ich ked im citam, len chcela by som uz nieco take dlhsie. (Doteraz sme citali take ako o Hopkovi, Cistenie zubov v Zoo, Sovica Elli hlada kamarata a podobne, akoze pekne knizky ale to su podla mna skor take pre 3-4 rocnych aj ked stale fajn) Teraz sme zacali Opicu skoricu, citali sme Dubkacik a budkacik, to bolo uz take dlhsie. Kupila som teraz Muflon Ancias a Charlie a tovaren na cokoladu.
Napada vas nieco, co u vas malo uspech?
A v akom veku ste zacali citat Harry Potter napriklad?
Dakujem za rady.
2 knihy o Karol Bobor, Rozpravky o dopravnych znackach a Pribeh o obrovskej hruske, Muska v ruzovom pyzame.. a tiez hladam cosi dalsie, dlhsie, ale nie moc dlhe zase
Sedela som u zubarky a mama citala dcere z tejto knizky, velmi krasne basnicky su tam - Dana Podracká Nedočkavý prvák
@alex2019 ja odporúčam chodit do knižnice určite nekupovat knihy v tomto obdobi, zbytočnost potom co budes to predavat po rokoch, ved tie deti nepotrebuju mat plne policky zbytocnosti
Môj skoro 6-ročný už dal (počúval) dve cele knihy o 3 patracoch (veľmi ho zaujímalo ako to že ta mumia šepká). Na Vianoce dostane Slávnu päťku, to ho určite bude baviť. Ma archeologické sklony. Veľmi rad ma Obrovského krokodíla od Roalda Dahla a samozrejme miluje svoju naucnu knihu o Titanicu a teda aj beletriu - Hľadači pokladov - Prekliate zlato Titanicu od T. Brezinu. Naposledy sme sa poriadne nasmiali všetci na Psickovi a macicke, ako si psik dazdovkou zašil nohavice 😂 a ma rad aj Opice z nasej police. Určite zaujme aj Táto kniha nemá rada čítanie, to narobí kopu zábavy. Ma rad aj Stoplika, komiksy jezko Sonic a samozrejme labkovu patrolu.
Dennik odvazneho bojka od prvych casti
Môj skoro 6-ročný už dal (počúval) dve cele knihy o 3 patracoch (veľmi ho zaujímalo ako to že ta mumia šepká). Na Vianoce dostane Slávnu päťku, to ho určite bude baviť. Ma archeologické sklony. Veľmi rad ma Obrovského krokodíla od Roalda Dahla a samozrejme miluje svoju naucnu knihu o Titanicu a teda aj beletriu - Hľadači pokladov - Prekliate zlato Titanicu od T. Brezinu. Naposledy sme sa poriadne nasmiali všetci na Psickovi a macicke, ako si psik dazdovkou zašil nohavice 😂 a ma rad aj Opice z nasej police. Určite zaujme aj Táto kniha nemá rada čítanie, to narobí kopu zábavy. Ma rad aj Stoplika, komiksy jezko Sonic a samozrejme labkovu patrolu.
@anonym_cd7041 perfektne tipy, popozeram, dakujem 🙂
Dennik odvazneho bojka od prvych casti
@anonym_8039c0 toto mi kamoska radila, ze je to fajn, akoze ten obal ma nejak nezaujal musim priznat ,ale ma to aj dobre hodnotenia, tak asi skusime..

harry potter pre 7rocneho uplne v pohode podla mna 🙂 a su aj take novsie edicie, kde su aj pekne, zaujimave ilustracie, takze to deti uputa viac 🙂