Tipy na knihy pre trojročného chlapca
Dajte tip na knižku pre 3-rocného chlapca. Čo radi čítajú, pozerajú vaši synovia?
Leporela, moj macik, o bagriku, o zvieratkach, o krtkovi, o kubkovi, zvukove-zvierata/auta,... 😃
@anonym_c6d5ec ano, to rad cita aj nas. Ale chcela by som konkretny nazov knizky, chcem uz pomaly nieco vybrat na vianoce. 🙂
Rok v lese, rok na stavenisku, rok na dedine,… a potom malý prieskumník -tiež je veľa tých kníh telo, hmyz,vesmír,…, klasika kúzelne čítanie, zvyčajne pozerám vydavateľstvá hlavne svojtka a stonožka, stonožka má najkrajšie knihy na čítanie (tam si nikdy neviem vybrať, lebo všetky chcem) 🙂
U nás teraz idú každý večer 5 minútové rozprávky Labkova patrola. Tak nejak sa to aj volá.
Prípadne detská encyklopédia išla celkom dlho, hlavne vlaky a telo sa mu páčilo.
Velmi záleží, čo dieťa baví a podľa toho by som vyberala knihu.
Séria o Kubkovi. Kubko na dedine, Kubko v meste, Kubko a rečové cvičenia…
U nás teraz idú každý večer 5 minútové rozprávky Labkova patrola. Tak nejak sa to aj volá.
Prípadne detská encyklopédia išla celkom dlho, hlavne vlaky a telo sa mu páčilo.
Velmi záleží, čo dieťa baví a podľa toho by som vyberala knihu.
@vkatush nas je maniak do bagrov, traktorov a velkych aut. Trochu ho bavia zvierata. Asi najvacsi uspech doteraz mali knihy od svojtky Pocuvaj, kto to moze byt. Ked mu citam rozpravky ja, to velmi nevydrzi. Malo by to byt nieco, co si moze pozerat sam.

Leporela, moj macik, o bagriku, o zvieratkach, o krtkovi, o kubkovi, zvukove-zvierata/auta,... 😃