icon

Tipy na knihy pre trojročného chlapca

andrea_82
28. sep 2025

Dajte tip na knižku pre 3-rocného chlapca. Čo radi čítajú, pozerajú vaši synovia?

anonym_c6d5ec
28. sep 2025

Leporela, moj macik, o bagriku, o zvieratkach, o krtkovi, o kubkovi, zvukove-zvierata/auta,... 😃

andrea_82
autor
28. sep 2025
@anonym_c6d5ec

Leporela, moj macik, o bagriku, o zvieratkach, o krtkovi, o kubkovi, zvukove-zvierata/auta,... 😃

@anonym_c6d5ec ano, to rad cita aj nas. Ale chcela by som konkretny nazov knizky, chcem uz pomaly nieco vybrat na vianoce. 🙂

denkabemommy
28. sep 2025

Rok v lese, rok na stavenisku, rok na dedine,… a potom malý prieskumník -tiež je veľa tých kníh telo, hmyz,vesmír,…, klasika kúzelne čítanie, zvyčajne pozerám vydavateľstvá hlavne svojtka a stonožka, stonožka má najkrajšie knihy na čítanie (tam si nikdy neviem vybrať, lebo všetky chcem) 🙂

michaella24
28. sep 2025

Veľmi pekné rozprávkové majú babyknihy.sk a väčšinu aj od Svojtky. Môjho veľmi dlho pred spaním držali Hádanky z Abecedy, Písmenkovo Mačiatkovo alebo Jožko Pletko. A jemu osobne, čo si rád pozeral, boli knižky zo série v pohybe, máme dopravné prostriedky aj ľudské telo. Záleží čo má rád, aké témy.

zojanka
28. sep 2025

@andrea_82 ak chceš niečo na čítanie, veľmi pekné, krátke a jednoduché príbehy sú v knižkach zo série Gabko (Gabko v škôlke, ....)

vkatush
28. sep 2025

U nás teraz idú každý večer 5 minútové rozprávky Labkova patrola. Tak nejak sa to aj volá.
Prípadne detská encyklopédia išla celkom dlho, hlavne vlaky a telo sa mu páčilo.

Velmi záleží, čo dieťa baví a podľa toho by som vyberala knihu.

anonym_3bb3db
28. sep 2025

Séria o Kubkovi. Kubko na dedine, Kubko v meste, Kubko a rečové cvičenia…

andrea_82
autor
28. sep 2025
@vkatush

U nás teraz idú každý večer 5 minútové rozprávky Labkova patrola. Tak nejak sa to aj volá.
Prípadne detská encyklopédia išla celkom dlho, hlavne vlaky a telo sa mu páčilo.

Velmi záleží, čo dieťa baví a podľa toho by som vyberala knihu.

@vkatush nas je maniak do bagrov, traktorov a velkych aut. Trochu ho bavia zvierata. Asi najvacsi uspech doteraz mali knihy od svojtky Pocuvaj, kto to moze byt. Ked mu citam rozpravky ja, to velmi nevydrzi. Malo by to byt nieco, co si moze pozerat sam.