Zaujímavá detská kniha pre rozvoj myslenia a jazyka
Milé mamičky, milí rodičia, milé pani učiteľky,
pracujem na vlastnej obrázkovej knihe pre deti vo veku od 3 rokov, ktorá podporí rozvoj jazyka, myslenia a rozhovory s deťmi.
Bude obsahovať 26 tematických kapitol (napr. emócie, rodina, príroda, čísla, povolania, doprava, zvieratá…) a množstvo ilustrácií, ktoré deťom tieto témy hravo priblížia.
Kniha bude určená pre rodičov, pedagógov materských škôl aj vychovávateľov, teda pre všetkých, ktorí chcú deťom pomôcť objaviť svet a jeho krásy.
Momentálne zisťujem, či by o takúto knihu bol záujem. Budem veľmi vďačná, ak mi zodpoviete tieto otázky:
– Zaujala by vás takáto kniha?
– Čo by v nej podľa vás nemalo chýbať?
– Ocenili by ste predpredaj so zľavou alebo bonusom (napr. PDF kartičky)?
Ďakujem vám za vašu dôveru, podporu a spätnú väzbu – veľmi mi pomáhajú na mojej ceste a utvrdzujú ma v tom, že to, čo pripravujem, má zmysel. Ďakujem. ☺️
@katuskak123 Nezaujala, prepac. Takych knih su mraky. Cim by sa tvoja lisila od inych?
To su skor knihy pre deti od roka a nie od 3. Teda aspon podla mna. Mam 3 rocne dieta a obrazkove knihy ma davno za sebou. Myslim v zmysle ukaz konika na obrazku, ukaz to a to na obrazku. Cisla su podla mna skoro na take dieta. Nerozumie ich vyznamu, su to pre neho iba obrazky.
@beata_k kniha je určená pre deti od troch rokov, teda staršie deti už číslam podľa mňa budú venovať trošku pozornosti, kniha je odlišná v tom, že nie je tvorená iba v takom štýle, že kapitola sa nazýva oblečenie, je tam päť kúskov oblečenia nakreslených a hotovo.. ku každej kapitole je text, ktorým rodič dieťaťu predstaví tému, je tam vždy podnet na komunikáciu medzi dieťaťom a rodičom, v takých klasických knihách som nikde nevidela úvod, venovanie a takéto podobné strany a taktiež väčšina takýchto kníh sú zameraná napríklad na farby, zvieratá, ale takú knihu kde by bolo všetko pod jednou strechou som ja teda nenašla, ak nerátam moje prvé slová kde je pár obrázkov ku každej kapitole presne určených na to, kde je koník a podobne.. každopádne si vážim váš názor a ďakujem

@katuskak123 Nezaujala, prepac. Takych knih su mraky. Cim by sa tvoja lisila od inych?
To su skor knihy pre deti od roka a nie od 3. Teda aspon podla mna. Mam 3 rocne dieta a obrazkove knihy ma davno za sebou. Myslim v zmysle ukaz konika na obrazku, ukaz to a to na obrazku. Cisla su podla mna skoro na take dieta. Nerozumie ich vyznamu, su to pre neho iba obrazky.