Ako bezpečne odstrániť fóliu z tetovania?
Ahojte, poradte ako odstranit foliu na tetovani? Davam si ju dnes na piaty den dole, pomaly a jemne ju oblievam vlaznou vodou aby pustila ale miesto po nej ostava hrozne jemne ani antibakterialne mydlo nepomaha. Dakujem za rady🫠
To co mate za folie? Ja som mal normalnu strecovacku. Odtocil som a hotovo. Potom vydezinfikoval a natrel bepantenom tattoo
ja som ju normalne stiahla dole, ako držala dosť,ale dalo sa to stiahnuť , nepoužila som na to nič.
Ide mi o radu preto, lebo po folii ostane koza velmi lepkava a neviem ako sa toho zbavit, mydli nepomaha
pat dni mi pride inak strasne vela :D na vsetky tetovania (aj tie vacsie)m nam dal tater foliu a kazal ze vecer/druhy den rano ju mame dat dole :D
@crazy_cat_lady mne kazal 5 dni, aj som tak dala dole, ale neostalo mi tam lepkave nič veru...
@crazy_cat_lady ano to.sa dava ked mas obycajnu ale teraz davaju tateri aj hojivu ktora stiahne zapal, zacervenanie atd cize je.super len toto no🥹
Vy ste mali v kuse 5 dni fóliu na ruke????mam plno tetovani ,ale zakaždým mi tater povedal ,že fóliu msm dať dole hneď keď prídem domov ,lebo ináč sa to môže zapariť

Ja som ju musela rozmocit v sprche a aj tak to islo dole velmi tazko.