Ako nefajčiť a zvládnuť abstinenčné príznaky?
Ahojte fajčil som cc.30 rokov teraz som 13 mesiacov bez klasickej cigarety a 3dní bez elektronickej cigarety ale že takéto absťaky budem mať som ani nečakal pocit odpadnutia , dýchavičnosť, pocit že mám málo vzduchu,bolesť pľúc pri zobudzani ráno dúfam že to zvládnem ak má niektorý z vás nejaké rady alebo skúsenosti vopred ďakujem.
Prestať fajčiť je ťažšie než prestať s heroínom, nech ťa rodina podporuje aby si vyhral nad závislosťou.
Budem úprimná. Tieto absťáky nie sú absťáky ale úzkosť. Úzkosť si vieš navodiť aj sám, tým že zahltíš hlavu tým, že ti chýba cigareta. Akonáhle prejdeš do moodu “som nefajčiar a som za to veľmi rád, cítim konečne slobodu” tak ti prejdú aj tieto stavy 🙂 - píšem ako bývalý fajčiar.
@robireni kebyze si skusis klasicku zapalit, uvidis, ako ti bude na hovno. mne stacilo mesiac nefajcit a ked som si potom zapalila, sa mi podlamovali kolena a tocila hlava. vyskusaj a pochopis co to robi s tvojim telom.
Zamestnaj ruky aj mozog aby si na cigarety nemyslel..po 2 týždňoch to bude oveľa lepšie,ja už ťahám 5ty rok bez cigariet.. držím palce
Zamestnaj ruky aj mozog aby si na cigarety nemyslel..po 2 týždňoch to bude oveľa lepšie,ja už ťahám 5ty rok bez cigariet.. držím palce
@anonym_0a0d92 inac ja som namiesto cigariet zacala sladke takze som pribrala. nuz jedna zavislost liecena druhou :(
@robireni kúp si náplaste, alebo elektronickú pomaly znižovať počet cigariet.Alebo psychiater je to závislosť ako každá iná.
@robireni kúp si náplaste, alebo elektronickú pomaly znižovať počet cigariet.Alebo psychiater je to závislosť ako každá iná.
@anonym_af9d0b ahoj bral som žuvačky 19 dní ale prestal som teraz som bez nikotínu 5 deň mám absťak tak raz za deň ale poriadny pocit že odpadnem pocit že nemám vzduch tak cc pol hodinka a potom je to v pohode
@anonym_0a0d92 inac ja som namiesto cigariet zacala sladke takze som pribrala. nuz jedna zavislost liecena druhou :(
@anonym_852d75 ja som luštila osemsmerovky, krížovky len aby som nemusela jesť..Som mala po ruke stále DRU tyčinky keď som bola viac nervózna tak som zahryzávala..
Ahojte máte stým niekto skúsenosť ide o liek na odvikanie od fajčenia Defumoxan 1.5mg tbl.nob.100 ďakujem.
@robireni Už dlho nefajčím, a občas si len tak pomyslím, že kúpim si krabičku a budem mať na také, že niekedy si zapalim príležitostne... A potom si spomeniem na svoju bývalú kolegyňu, fajčiarku, ktorá dostala rakovinu a hneď ma tieto výmysly prejdú. A tiež mám deti, a chcem aby mali zdravú mamu. Všetko je to o nastavení v hlave.

@robireni super, len vydrz aj nadalej, myslim, ze priznaky mas vyborne, len sa ti cisti telo, niektori byvaju strasne nervozny.