Čo piť namiesto kávy pre zvýšenie energie?
Ahojte chcem sa opýtať, som veľká kávičkarka, lenže chcem si dat bielit zuby a keďže z kavy žltnu dost zuby tak sa chcem opýtať čo si dávate miesto kavy na vzpruženie energie ráno? Co vam pomaha ? Ďakujem
ja mam bielene zby a pijem kavu, len zubarka, ze si mam dat do toho trochu mlieka, nech nie je taka cierna.. alebo slamku niekto pouziva
Studena sprcha 🙂
Alebo zeleny caj. Nie cierny.
Ale ked mas rada kavu, tak pi cez slamku, no a potom si po jedle vycisti zuby.
Ja som si dávala bieliť, a pila som kávu normálne. Aj počas procesu bielenia. Káva nemala žiaden vplyv. 🙂
mam kamošku, ktora ma zuby biele ako sneh, kavy pije fakt vela a nikdy nebola na bieleni - pouzivam rovnaku pastu no belost mojich zubov sa k jej neblizi - takze to je mozno aj geneticke?
Ja som si zvykla pit ginger shot kazde rano a musim povedat, ze sa citim super, odkedy to takto pijem. 🙂 Ani chora som uz pekne dlho nebola, klopem si 😀
ja som počas bielenia proste vydržala a nepila som nič :D ani kávu ani čaj aj farebným nápojom som sa snažila vyhýbať a potom som normálne pokračovala
keď budem dobielovať druhý krát budem kávu asi normálne piť dalej aj tak to nie je doživotný výsledok
Pri pravidelnej hygiene ústnej dutiny ti z kávy, čaju, vína zuby nezožltnú ... Ja pijem hektolitre čiernej kávy a čaju, a zuby sú ok. Zdroj info-dentalna hygienička

matcha