Absolvovali ste podviazanie vaječníkov?
Ahojte, máte niektorá podviazané vaječníky? My máme dve detičky a s manželom sme sa zhodli, že ďalšie detičky už nechceme. No chémiu v podobe antikoncepcie do tela nechcem dávať, preto zvažujem práve nad podviazaním. Máte to už niektorá za sebou? Čo všetko to obnáša? Kolko to stojí? Neoľutovali ste to časom? Ďakujem 🙂
ja mám podviazané vaječníky už zachvíľu 5-ty rok....všetko zatiaľ v pohode....ale ja to mám viac-menej aj zo zdravotného hľadiska,mám 3 cisárske a teda ďalší cisársky by som už nemusela dať a tabletkami som sa pchať nechcela....mne to urobili rovno pri cisárskom a zadarmo, takže na tieto otázky ti neviem odpovedať
Ja som si dala podviazat vaječníky pri druhom cisárskom reze pred 8 rokmi platila som 200 eur. U mňa to spôsobilo silné krvácanie pri menštruácii tak som si na odporúčanie gynekológa dala zaviesť hormonálne teliesko Mirena . Takže za mňa ti sterilizáciu neodporúčam .
Mám sterilizáciu urobenú pri 2 sekcii, ďalšie tehotenstvo mi zo zdravotného hľadiska už nebolo odporučené. Platila som pred 5 rokmi 170 eur. Nemám následkom sterilizácie žiadne problémy, teda neviem o nich, a z gynekologického hľadiska tiež všetko v poriadku, takže som veľmi spokojná.
Aj ja mám sterilizáciu, teraz sa to už nepodviazuje, prerušuje sa to laserom. Ja som mala vždy problémy s menzesom, nepravidelný, silný a pod a to mi aj ostalo. Pretoze to že sa tam niečo preruší nemá žiaden vplyv na hormóny ani na zmenu menzesu. Ja nepociťujem žiaden rozdiel, všetko ostalo po starom. Mám tri cisárske za sebou a pri poslednom som si to dala urobiť. Pre mňa to bolo skôr ťažké rozhodnutie z psychického hľadiska, ale keďže ďalšie tehu by bol problém a ja som ozaj otehotnela vždy šup šup, som rada že som si to dala.
Som po zakroku uz dva roky, momentalne sa to robi tak, ze sa vajcovody odstrania, samozrejme menzes a hormonalna funkcia zostava rovnaka, rovnako dochadza k ovulacii, vajicko sa z vajecnika vyplavi volne do tela, aspon tak mi to bolo vysvetlene, ja som mala vnutromaternicove a otehotnela som, druhe dieta som vtedy nechcela, velmi zle som to znasala, takze po druhom som sa rozhodla ze uz riskovat nebudem, na moju vlastnu ziadost to stalo v nemocnici 350 eur na Antolskej v Ba...robi sa to laparoskopicky v celkovej anesteze, je to hodinovy zakrok, zena musi ostat do druheho dna v nemocnici, ja som si vybavila odchod vecer lebo som v tom case kojila... za mna uzasne riesenie ak je zena pevne rozhodnuta ze dalsie dieta nechce...a keby aj tak sa stale da ist na umele oplodnenie 😊
@adkakov takže si so sterilizáciou spokojná? Ak môžem aj súkromnú správu??? Mám pár otázok 🙂
Ahoj kočky.nechcem začať novú diskusiu tak sa pripnem sem...
Ste tu niektoré,ktoré teraz niekedy absolvovali tento zákrok. Najlepšie Žilina alebo Čadca? Aká je cena a tak
Mám dve detičky,s manželom už určite nechceme tak zvažujem tento zákrok. Prečo on nie? Strihli sme si 🙂 ale ja s tým nemám problém,že by som išla ja.
Áno aj ja mám spravenú sterilizáciu a som už 32rokov spokojná bez problémov.

preco si chces dat podviazat vajecniky ty? ved manzel tiez moje ist na zakrok ....a urcite jednoduchsi