Aké sú výhody a výzvy mať dve deti?
Dobrý deň mohol by mi niekto povedať aké je to mat dve detičky mala mi ma 2 roky a ďalšie plánujeme mala vyžaduje dosť času bojím sa či nebude žiarliť nechcem aby mala pocit že ju už nepotrebujem
vacsina starsich deti ziarli, ci to bude 2,3,4,5,6,7,8,9,10 rokov
@elye11 najprv zahul, potom lepšie, teraz zas horšie (staršia začína asi žiarliť a biť mladšiu). Myslím že najťažších bude prvých 20 rokov, potom to už bude ok😁 rozdiel máme 16 mesiacov
Je to hrozne.. mam rozdiel 2r, ale myslím, ze žiadny rozdiel nieje ideálny.. radšej jedno dieťa. Keby viem aké to bude, dve by som nemala..
@mon_day jaaaj hovoríte mi z duše. My sme si nedali s mužom pozor , tak stalo sa. Ale je to extrémne náročné. A do 1,5 roku stihnúť porodiť dve deti je masakeeer. A myslím si ze človek sa nemôže poriadne venovať ani jednému ani druhému. Trpia obaja podľa mňa. Snažím sa ale rozkrajat sa mi neda

@elye11 Mat dve deticky je super, ja mam s dvojrocnym rozdielom. Jasne, ze na zaciatku to bol zahul, nez sme za zabehali, ale potom ok. A to starsi bol vzdy dost aktivne dieta vyzadujuce si viac pozornosti a mensie zas kolikove. Ale neziarlil, on mal babatka rad a nejak tak som to viedla, ze nemal ani dovod ziarlit.