icon

Ako prekonať nadmerný strach o zdravie dieťaťa?

15. feb 2025

Mam asi problem , mam 4mesacne dieta a strasne sa onho bojim , neustale ju sledujem a pozorujem ci nema priznak nejakej vady alebo choroby .. ked sa mi nieco mezda tak spanikarim a uz mam v hlave to najhorsie a googlim si samozrejme ze tam mi vyskoci same zlo diagnozy.. u lekarov dcera nemala ziaden problem ,takze prepodkladam ze je zdrava .. ale aj tak v hlave mi stale ide co ako je nieco zle .. takto som to mala aj v tehotesvne ze som panikarila zi vsetkeho dokonca som sa bala ze pri porode zomrieme proste najhorsie scenare v hlave …. Co mam robit ako takto nerozmylsat ???

guudy
15. feb 2025

Navstiv psychologa a zacni psychoterapiu.

zmrzlinka2021
15. feb 2025

Potrebuješ psychoterapie. Týmto skončíš zachvilu s panickymi atakmi a na liekoch

patka06
15. feb 2025

Určite psychológa, čím skôr, predtým ako tvoj strach začne negatívne vplývať na dieťa

deti95060810
15. feb 2025

psychológ, psychiater...

pharmdrludka
15. feb 2025

Strach o dietatko je úplne prirodzená vec a tým že máte zrejme úzkostnejšiu povahu aj toto Vaše prežívanie je intenzívnejšie. Skúsila by som na Vašom mieste najskôr zvýšiť pohyb - svižná prechádzka na čerstvom vzduchu, upokojujúce bylinné čaje, horčík a snažiť sa keď budete mať nutkanie si opäť niečo googliť zamerať pozornosť inam a nedávať tomu voľný priebeh. Ak by nepomohlo a prevládali by nutkavé pocity potom vyhľadať pomoc odborníka z oboru psychológie.

kollarovci
15. feb 2025

Ahoj moji su uz dospely a tiez sa rovnako onich bojim ako ked boli mali.Ked mi zavolaju ze im nieco je hned stresy😒tak ja si myslim ze je to o povahe cloveka ja som moc citlivy clovek a vsetko moc prezivam 😒vela krat som si povedala ze prestan a neda sa proste som aka som.A tiez sa liecim u psychiatra na uzkosti ale ten strach tam je stale.

amelie22
Autor odpoveď zmazal