icon

Ako prekonať samotu na materskej dovolenke?

17. máj 2025

Caute zeny. Som na materskej, dcerka ma coskoro rok a pol a ja mam pocit ze som stale sama, muz je vecne v praci, kamosky, ktore mam od detstva, maju deti starsie a uz su v praci takze sa stretavame sporadicky alebo udrzujeme online kontakt. Chodime na ihrisko, kde chodia bud manzelia spolu alebo zeny po samom a kazda si riesi svoje alebo travi cas oddychovanim alebo vybavovackami na telefone, kym sa dieta hra. Ked som chodila k nasim, tiez si robili svoje, nikdy nemaju cas k nam prist, lebo maju stale nejake svoje aktivity. So svokrovcami to iste, ked k nim prideme, sedia pri telke. Privitala by som nejaku kamosku ale neviem kde sa mam s niekym zoznamit, kto ma deti, s kym by sme vybehli spolu von na ihrisko, na kavu, trosku mat kontakt s dospelou osobou, porozpravat sa a urcite by to aj malej prospelo. Kde ste si nasli vy kamosky? Na ihrisku sa dam aj do reci s niekym, ale tam to skonci po jednom raze, ako som spomenula vyssie, riesia si svoj business a podla mna tam pridu mentalne vypnut.

januska12323
17. máj 2025

Napíš odkiaľ si, aj tu môžeš nájsť kamošku.

autor
17. máj 2025
@januska12323

Napíš odkiaľ si, aj tu môžeš nájsť kamošku.

@januska12323 Zvolen, ale som mobilna, cize pokojne aj blizke okolie 🙂

drianaa
18. máj 2025

Ahoj, som zo Zvolena, kľudne mi napíš správu, mala by som jedno odporúčanie 🙂

24zdenka24
22. máj 2025

Ahoj, som na tom podobne, moja dcérka tiež bude mať onedlho rok a pol. Som z BB, ak to pre teba nie je ďaleko, tak mi kľudne napíš. 🙂