icon

Ako ste prežili materskú dovolenku od roku 2023?

Včera o 20:11

Bože ženy ako to rýchlo ubehlo , len teraz sa moja malá narodila a už by išla do škôlky, našťastie máme odklad nieje ešte zrelá, ale k veci proste je mi to ľúto že to tak rýchlo zbehlo , ako sa teraz pozeráte na svoju materskú dovolenku spätné ako ste ju prežili ? Niektoré možno máte ďalšie detičky tak ste doma ešte aj budete ...mne to prišlo veľmi rýchlo ale začiatky boli veľmi ťažké, mala som veľmi ťažké tehotenstvo, našťastie pôrod dobry aj hojenie a mám svoju vytúženú maličkú❤️ ale realita bola že som dostala šialenú popôrodnú depresiu bola som sa aj liečiť na psychiatrii na 2 týždne a potom keď som prišla domov som zdrhla za kamoškou u ktorej som bola 5 mesiacov a nestarala som sa o malú potom mi to všetko , došlo prišla som domov a zase sa o ňu starala aj keď som dlho ešte trpela ukludnilo sa to asi až pred polrokom a až teraz som plnohodnotna matka a aj na to baví starať sa o ňu a preto mi príde že som všetko dôležité zameškala a už ide teda nejde do škôlky, a toto že už nikdy nebude malička:( :(

anonym_6e41c9
Včera o 20:36

@anonym_autor A tvoj muz s tvojim prichodom po 5 mesiacoch bol ok?

anonym_bb8b05
Včera o 20:41

No bolo super dostavat rodicak a aj plat a ist si oddychnut do prace,nemala a nemam rada,ked je to,ze doslova ale tak aj oddychovat sa stale ucim.
Maly je sikovny,ten mi uz chodi od januara do skolky a velmi sa mu tam paci,veru utieklo to velmi rychlo.A v skolke to utecie este rychlejsie,potom skola a ta tiez utecie velmi rychlo a ani sa nenazdame a deti dospele.A my uz stare.
Uzivajme si zivot kazducky den na plno.

anonym_73a00f
Včera o 21:05

@anonym_autor môžem sa opýtať , ak je to moc citlivá otázka samozrejme nemusíte odpovedať, ale ako vás dcéra aj keď bola taká malá prijala?

anonym_bb8b05
Včera o 21:31

Neviem si predstavit toto zazivat,popravde som to cele necitala az teraz.
No tazke ste mali zaciatky,snad uz ziadna depresia nikdy nepride,ani zo zivota ako takeho.A dobre,ze si sa liecila,a dala doporiadku aj ked 2 a pol roka je uz dost sa liecit na poporodnu depresiu.Drzim moc palce,uzivajte si to spolu s malou,mate co dohanat,veru.