icon

Ako zvládať samotu na materskej dovolenke?

22. nov 2024

Ženy ako to zvládate také ktoré nemáte žiadnu kamarátku s deťmi? A v rodine tiež žiadne deti resp len staršie.
Mam 2 ročnú dcéru, materskú si užívam, za pár mesiacov pribudne aj súrodenec. Len muž má teraz fakt veľa toho v práci a potom raz za čas prídu také dní ze sa proste cítim taka sama, ze sa nemám s kým porozprávať o tých "mamickovskych starostiach".
Aké aktivity robíte takto samé? Ide vikend, budem cely sama s dcérou a také dní mi je z toho smutno.

dagas
22. nov 2024

Ahooj . Mám to podobne. Kľudne napíš správu ☺️

athena27
22. nov 2024

ako by som čítala o sebe.. úplne sedí až na to, že na ceste nie je súrodenec. tiež môžeš napísať správu 🙂

buducamama
22. nov 2024

Ja sa s drobcom zoberiem do hernicky, tam pokecam s mamickami a vyburena idem domov😂 Pripadne ked dieta pospi, tak este na ihrisko, ked chcem mat klud tak len tak sa prejst alebo sme v zahrade. Pripadne chod do ZOO, na farmicku pozriet zvieratka, neviem co mate v okoli, my chodime aj na ponika jazdit, pripadne sa vyberiem do kniznice, aj tam su hracky pre male deti. Ja ani nestiham po pravde vsetok program😂

hederamonstera
23. nov 2024

Mam to rovnako, s jednym sa dalo aspon kade tade lietat a zabit cas ale s dvomi to je uz ovela horsie, do roka lebo babo spalo, jedlo, po roku uz mi lieta kazdy na inu stranu….
Je to na prd ale raz to skonci a clovek sa bude opat vediet socializovat

majlo1234
28. nov 2024

Rovnako sa pridavam. My si robime vylety po okoli, ale socializacia nula😀 ja mam susedov vedla na dochodku, tak si oncas dame kavu cez den a pokecam aspon s nimi

vilma7
1. dec 2024

Bola som na tom podobne, vedela som ze časom sa to zmení...chodili sme na ihrisko, tam spoznali nových kamarátov s deťmi...ale tie kontakty sú skôr také kvôli tým deťom.
Teraz sú deti trochu väčšie, ja chodím do práce (aj vtedy som, takže pre mňa to bola psychická zmena) a teraz som rada, že stíham ako tak to čo vôbec chcem. A behám jedine práca domov a dokola...