Ako zvládnuť tehotenstvo s aktívnym dieťaťom?
Ako ste zvladli starostlivost o velmi aktivne 2 a pol rocne dieta ked ste boli opat tehotne? Koncim 25tt a uz teraz som mimo. Neviem si predstavit co bude dalej. Mam pocit ze ma vsetko boli zle sa hybem no a to teplo... dajte mi prosim rady..
@st_277 nie, nevzali ho. A sukromnu 500/600 si nemozem dovolit.. este ked som doma
Držím palce, ja som bola Bohu vdacna za skolku a to je zlatíčko co sa prehral. Ja som bola tak 1,5 mesiaca pred porodom nepouzitelna, vonku 35 stupňov a v byte tiež. Často som so poplakala, ze s nim ani na kupko nie som schopná ísť.
Skus ho noecim zabaviť doma. Co ma rad? Vies si pro ňom polezat zatiaľ čo sa on hra? Ja som isla tvrdo proti mojej zásade nepozeral telku...
Keď ma malý budoval ráno o 4tej, ze uz je dobre vyspinkala a ci aj ja 🤯 tak som v rámci prežitia pustila auta na youtube. Po čase ho to omrzelo a bud ešte zaspal alebo sa pozeral kým som nevstala.
Skončila som s tým odchodom do nemocnice. Robil sceny ale zvykol si už.
odkial si? ono to je cca 300€ na pol dna a 400 (vratane stravného) na cely den…tiez sa da aj len na par dni v tyzdni, aj to pomoze…to urcite nevyjde 600€ pripadne nejaku operku na par dni v tyzdni co ti ho vezme na ihrisko..ak nemas babky.
@st_277 myslis ze to funguje aj cez prazdniny? Spi este poobede a ano uz sa mi stalo ze som spala s nim..
súkromne funguju aj cez prazdniny, a operiek najdes urcite vela napr študentiek ktore študujú pedagogiu, ak jej neveríš kludne by som ju vzala iba nech sa ti s nim hra doma kym si tam..
Ja som v rovnakej situacii, mala isla do sukromnej skolky na pol dna. Presne ako baby pisu, stoji to cca 350 aj so stravou, mne to napr plne vykryje tehotenska davka co dostavam od 2. trim. Inak ju casto berem napr do herniciek, kde sa sama vybeha a nemusim za nou, alebo oplotene ihriska. Ale tiez mi je luto, ze kupat sa snou nemozem ani tolko nezvladam, inak by sme chodili po vyletoch, zoo atd ale ona vie tak cloveka znicit, ze si to dobre rozmyslim, kam ju zobrat

nechodi do skolky/jasiel?