icon

Cítite sa niekedy sama, aj keď máte doma bábätko?

kika541996
1. dec 2023
kikundela
1. dec 2023

@kika541996 mam doma tri deti... Muž 2 týždne vonku 1 doma... A stále sa cítim sama,...

kika541996
autor
1. dec 2023

@kikundela obdivujem každú ženu ktorá zvláda 3 deti , a ešte k tomu takto keď manžeo ani doma nie je.

ivik4
1. dec 2023

Vsak praveze vtedy som bola osamela najviac. Co nakecam s malym dietatom 😀

theanak
1. dec 2023

Áno, mám takmer 11 mesačnú, muž 3 týždne von a týždeň doma (teraz išiel na 4 týždne), cítim sa osamelo takmer stále.

kikundela
1. dec 2023

@theanak cítiš sa sama aj keď je doma? Nás najmenší ma pol roka... je keď je doma.. Mam pocit ze aj tak som sama.. Hlavne keď ešte chce ísť na pivo... Na futbal...

theanak
1. dec 2023

@kikundela Keď je doma tak našťastie nie, venuje sa aj malej, teraz síce aj keď je doma tak chodí pracovať na stavbu, takže viac menej sme boli aj tak samé doma. Je to ťažké no, hlavne večery sú dlhé a to mi je smutno najviac.

rorino
2. dec 2023
elis248
2. dec 2023

Mám 2 deti (2r a 3r), muž robí 12nástky, denné, nočné, sviatky a ešte k tomu je poľovník. Keď má voľno, tak stále má niečo na práci okolo domu alebo chodí všeličo vybavovať. Večer zase na posed do hory, keď nemá nočnú v práci. Za celý týždeň je možno 1-2x večer doma. A aj to kým deti uspím, hodím sprchu, tak muž ide spať, lebo vstáva potom do práce. Takže keď deti zaspia, som večer sama a áno, cítim sa dosť osamelo a je mi smutno.